Pregătește-te pentru restul vieții tale!​

Vrei să îți descoperi potențialul, să crezi în el și să îl transpui în realitate?

Să transformi zgomotul și stresul cotidian în izvor al propriei creativități? Cum ar fi să ai un loc de încărcare și vindecare în propria minte, în orice moment?

Program Holistic Experiențial-Unificator de Descoperire Personală

Discover you!

Alege să te descoperi, susținut și călăuzit, într-un mediu sigur și confortabil, printr-un program  CREAT PENTRU DIVINUL DIN TINE.

Pentru ce este Discover you?

Pe scurt, pentru divinul din tine, cu ceea ce el are nevoie spre a se manifesta și a transforma suferința într-o amintire.

Autoeficacitate

Descoperă sentimentul propriei puteri personale și dă-i șansa să îți hrănească proiectele și visele.

Autocontrol Emoțional

Trăiește-ți emoțiile și dă-le viață așa cum îți dorești, fără a le lăsa să te consume.

Creativitate

Descătușează potențialul creativ al fiecărei clipe și descoperă cum îți poți crea propriile resurse atunci când ai nevoie de ele.

Spațiu pentru Tine

Dezvoltă-ți abilitatea de a crea un spațiu de reîncărcare pentru tine în propria minte și în lumea ce te înconjoară.

Calm & Echilibru

Învață cum să îți regăsești centrul chiar și în cele mai tensionate situații sau în momente pline de agitație.

Reziliență

Construiește și exersează abilitatea de a face față oricărui lucru care intră în viața ta cu bucurie, indiferent de natura lui.

Vei avea șansa să-ți creezi manualul de utilizare pentru propria viață. Asta poate face diferența dintre a fi pe val sau sub val în fiecare clipă!

Începem miercuri, 29 septembrie, ora 19:00, online, din confortul casei tale.

Ghid îți voi fi eu...

Maria Cristina Călin

psiholog • consilier experiențial • mindfulness trainer

Sunt o căutătoare de căi și un observator, veșnic uimită de frumusețea din jurul meu și de lucrurile pe care compasiunea, încrederea și trăirea sinceră le pot construi pentru oameni.

Cred în puterea oamenilor de a crea, de a fi și de a trăi în contact cu sine, iar cel mai eficient mod de a-ți atinge potențialul este trăirea.

Discover you! este creația căreia i-am dat viață pornind din acest crez.

Programul îmbină cunoașterea orientală cu psihologia occidentală prin tehnici de art terapie, meditație, respirație conștientă, dramaterapie, povești vindecătoare și altele asemenea.

Cele 8 module vor îmbina înțelegerea procesului cu trăirea lui, teoria cu experiența pentru a te descoperi pe tine, reacțiile tale, nevoile pe care le ai, tiparele și credințele care te țin în loc, dezvoltând în același timp capacitatea de a te observa și de a-ți oferi tu ție suport atunci când ai nevoie. 

Grupul îți va permite să traduci tot ceea ce descoperi în plan social, oferindu-ți suportul și provocarea de evoluție într-un mediu sigur, confidențial.

Eddie C.

HR Consultant

“Fiecare seminar a fost extrem de folositor în creșterea mea personală. Meditațiile, tehnicile și teoria creează o bază excelentă pentru dezvoltarea emoțională, mentală și spirituală a fiecărui om. Cel mai mult m-a ajutat conștientizarea nevoii unui spațiu intern-extern bine conturat. Mulțumesc!”

Ileana I.

Insurance Branch Manager

“O stare de bine, de echilibru, de…inimă plină, aceasta era starea mea după întâlnirile avute. Toate meditațiile ghidate au fost minunate, dar cel mai mult mi-a plăcut “meditația lacului “ pe care am mai folosit-o ulterior și o voi mai face. Unele informații s-au așezat, altele caută, la rândul lor, informații noi. Și toate aceste lucruri transmise de tine simt că sunt o parte din procesul meu de creștere personală.

Îți mulțumesc ”

Testimoniale

Ai aici câteva dintre trăirile și ideile celor ce au participat la prima ediție a Discover you! 

Andrei O.

Freelancer

„A fost surprinzător de bună (experiența). Spun asta cu experiența de participare la foarte multe cursuri și workshop-uri detaliate pe subiecte separate și cu toate acestea prezentarea mi-a oferit perspective noi, fresh și m-a bucurat asta. Aici meritul este la Mariei. Pentru mine personal evident a fost o creștere și mă felicit că am participat.”

Mihaela S.

Student

„Pentru mine a fost un prim pas spre cunoașterea de sine și self love.”

Felicia T.

Insurance Consultant

„Plăcut surprinsă, foarte multe trăirii emoționale, am conștientizat anumite laturi ale mele care până acum erau foarte vagi, am să fac meditații și am să aloc mai mult timp pentru mine și am să îmi delimitez spațiul meu personal față de ceilalți dacă nu în exterior sigur în interiorul meu.”

Pregătește-te pentru restul vieții tale! Discover you!

Zile
Ore
Minute
Secunde
Înscrie-te pentru următoarea luni!

Structura programului

Discover you! a fost construit asemenea unei călătorii către un sine unificat, un „eu” întreg, conștient de sine, în contact cu propriile resurse și cu cei din jurul său, cu un pas mai aproape de iubirea de sine și înlăturarea suferinței.

Fiecare dintre cele 8 sesiuni conține o parte încărcată de hrană pentru minte, iar alta dedicată trăirii, experienței spre a spori conștientizarea fiecărei clipe dintr-un spațiu plin de compasiune.

Conținuturile și tehnicile folosite în crearea programului sunt fundamentate științific și testate extensiv.

Intro

Intrarea în aici și acum, întâlnirea în care ne cunoaștem, setăm obiectivele grupului și pe cele proprii. Aici te așteaptă două tehnici practice de aducere în prezent, în propriul corp.

Contactul

Conștientizarea și refacerea contactului cu propriul corp. Sesiunea 2 este dedicată identificării ritmului personal, acela ce ne permite să prosperăm și să ne atingem potențialul.

Spațiul personal

Sesiunea 3 este dedicată spațiului personal, în toate formele sale: mental, emoțional, fizic și spiritual. Îl vom trăi, vom explora relația cu el și îl vom reconstrui prin exerciții corporale.

Calmul sufletesc

Aici apare explorarea conceptului de neutralitate, spre a ieși din suferința către o perspectivă detașată, dar plină de viață. Vom identifica cauzele suferinței și vom pune bazele compasiunii.

Arhetip . Masculin

Sesiunile 5 și 7 sunt intim legate. În ele explorăm arhetipurile și modul în care acestea se manifestă în viața noastră. În sesiunea 5 vom integra activismul, puterea, energia și claritatea mentală.

Arhetip . Feminin

Continuare a sesiunii 5, cea de-a șasea vine cu explorarea femininului din noi. Aici vom lucra la integrarea conținerii, a atracției, înțelepciunii feminine și a creativității pentru a le putea aduce în cotidian.

Viața reală

Fiecare sesiune își are integrarea în tot aici. Prin tehnici dramaterapeutice unificatoare vei experimenta trăirea tuturor resurselor proprii descoperite de-a lungul programului.

Finalul

Ultima sesiune aduce simbolismul încheierii. Este momentul în care tragem linie, ne bucurăm pentru câștiguri, onorăm descoperirile și setăm viitorii pași pe calea fiecăruia, știind că susținerea este acolo.

Și încă o veste bună!

Timp de 8 săptămâni îți vei fi creat o hartă și-ți vei fi descoperit și integrat instrumente care să fie cu tine pentru propria stare de bine pe tot parcursul tău de viață. 

Și totuși, mai am o veste (bună)! La sfârșitul programului vei primi ghidaj pentru ce ar fi prioritar de exersat în continuare ca să obții din bine, mai bine!

Pentru asta, la accesul în program și la finele lui vei parcurge un set de chestionare psihologice a cărui durată de completare este de doar 35 minute.

Evaluarea de parcurs are valoarea standard de 150 Ron, însă tu o vei primi ca parte a pachetului Discover you! Plus.

Program Holistic Experiențial-Unificator de Descoperire Personală

Discover you!

Începem miercuri, 29 septembrie, ora 19:00, online.

După rezervare, în maxim 24h vei primi un email cu materialele și informațiile necesare primei sesiuni. 

Discover you! Basic

860 Ron

499 Ron

Beneficiezi de:

Discover you!
Plus

860 Ron

565 Ron

Beneficiezi de:

Copyright @ Lead Your Life Center 2019-2021