CHEMAREA SHAMBALEI . WORKSHOP

Data evenimentului:

26/03/2021

Ora evenimentului:

6:00 pm EET

Locația evenimentului:

online

Adevărata călătorie de descoperire nu înseamnă a căuta noi peisaje, ci a privi totul cu alți ochi.

Marcel Proust

Workshop-ul a fost creat având în minte o călătorie. Informațiile și tehnicile cu care vom lucra îți vor permite să cultivi continuu potențialul existent în noi toți.

Care este acest potențial? A fi conectat la Tot Ceea Ce Este, a-ți recunoaște rolul de Co-creator și a-l pune în practică încă din prima zi a când ai spus da la Chemarea Shambhalei!

CINE POATE VENI ÎN CĂLĂTORIE?

Oricine caută extinderea nivelului de conștiență și dezvoltarea comunicării subtile. Interesul de a afla mai multe, deschiderea la experiență și dorința de a te implica în extinderea percepției personale la un nivel nou al sinelui sunt bine venite și buni parteneri de drum. Călătoria pregătită e una plină de practică și aventură.

A avea inițierea sau experiență practică în Shambhala Reiki Multi Dimensional Healing te poate ajuta, dar nu este o cerință. În cursul workshop-ului vei primi din partea noastră întregul suport pentru accesarea energiilor cu care vom lucra.

Este timpul să pășim dincolo de iluzia separării și să învățăm să integrăm noi energii, mai înalte. Ele stau la baza abundenței, înțelepciunii și a bucuriei de a fi. Nu doar în teorie, ci în practică.

Am pus laolaltă tehnici simple pe care ai ocazia să le experimentezi direct! Ceea ce îți oferim nu este un workshop pentru minte, este unul pentru suflet, pentru centrul ființei tale.

100x100 blue

Acestea fiind zise, vom avea 2 zile de interacțiune și de lucru în grup în care descoperi noi aspecte ale tale și ale lumii. În agenda evenimentului găsești câteva dintre popasurile pe care le vom marca pe harta de parcurs. Sunt bucuroasă să ni te alături în experiență!

AGENDa atelierului

VINERI – 2 ORE, 18:00 – 20:00

 • Deschiderea spațiului
 • Intro

– Ce este Shambala?

– Pe scurt despre Maeștri Înălțați și Consilii planetare, Sine Înalt, Energia Christică, Energia Mahatma, Vehiculul de lumină Merkaba.

 • Stabilirea Intențiilor personale

SÂMBĂTĂ – 8 ORE, CU PAUZĂ DE MASĂ, 10:00-18:00

Partea I. 10:00-13:00

 • Deschiderea spațiului
 • Cele 3 Extinderi ale Câmpului de Rugăciune – tehnic și practic
 • Meditație de ancorare a Razelor de lumină

Pauză de mișcare. 1 oră

Partea II. 14:00-18:00

 • Activarea Merkabei – meditație ghidată.
 • Ierarhiile cerești, Maeștri Înălțați, Regatul Shambhalei
 • Cubul lui Metatron, Floarea Vieții, Flacăra Argintiu-Violet a lui Saint Germain
 • Energia Christică și Energia Mahatma
 • Mantra Sufletului – Prezența EU SUNT – Sinele Înalt
 • Folosirea conștientă a Intenției

Bonus: Q&A

cine îți va fi ghid?

Sunt Teodora Gabriela Călin și voi fi călăuza ta. Vom spune povestea împreună!

Despre mine, dacă încă nu ne-am cunoscut, sunt mentor, trainer și facilitator cu o experiență de peste zece ani de practică Reiki, tehnici de meditație, radiestezie, cristalo și aromoterapie și de peste 5 ani formez elevi în această practică. Deasemeni, sunt practicant Munay KI și ghidez pe această cale a puterii și iubirii pe cei care simt chemarea către cunoașterea pe care șamanii au păstrat-o.

Cred în oameni și în puterea cu care Omul a fost investit de Creator, iar munca mea este pusă în slujba omului, a omului din mine și a omului din semenii mei, părți ale aceluiași întreg. Despre mine și despre ceea ce fac, poți afla mai multe aici în link.

100x100 sri 2

Nu suntem doar trup, doar minte și nici doar suflet. Suntem în toate și toate sunt în noi, tot noi.

Acest program aduce către tine experiența și cunoașterea mea, așezată într-o formă potrivită pentru a fi trăită și folosită pentru armonizarea vieții și este pregătită spre a ajunge la tine!

Te invit cu drag la Chemarea Shambhalei!

Înregistrează-te acum:

Tip Bilet

Shambala - Single (1 persoană)
20 A/au rămas
Nr. bilete:
Preț/bilet 369,00lei
Cantitate: Total:

Locația evenimentului:

Număr total de locuri 20 (20 A/au rămas)
 • online

Event Schedule Details

 • 26/03/2021 6:00 pm EET - 27/03/2021 - 6:00 pm EET
Distribuie evenimentul:
ADAUGĂ ÎN CALENDAR
Acest site folosește cookies pentru a-ți asigura o experiență plăcută. Continuarea navigării reprezintă acordul tău. Politica Cookies.