inEVO. CURS online radiestezie. 5 module, 10 sesiuni.

Data evenimentului:

24/04/2021

Ora evenimentului:

11:00 am EEST

Locația evenimentului:

ONLINE

Ești interesat să te descoperi, să înțelegi de ce trăiești ce trăiești și cum poți să faci valorifici resursele native într-o experiență de viață frumoasă, conștientă, optimă, care să conteze pentru tine dar și pentru mediul tău, jobul sau afacerea ta? Atunci în inEVO ești exact unde trebuie!

Cursul inEVO nu este un curs de formare profesională, ci unul de dezvoltare personală prin cultivarea de abilități, extinderea cunoașterii de sine și a lumii. 

Radiestezia (denumită modern inforenergetică) este o disciplină importantă într-un parcurs de creștere personală și constientizare de sine. Ea poate fi abordată atât de sine-stătătoare (sunt școli specifice și la noi în țară) dar și ca accelerator pentru practicanți ai sistemelor de lucru în plan energetic, a celor pregătiți să afle mai multe despre sine, despre univers, despre structurile și entitățile ce coexistă în planurile universului și a celor care prin natura meseriei își ghidează și asistă semenii prin consiliere sau terapie.

În cursul de radiestezie inEVO țintim extinderea cunoașterii asupra propriei persoane, asupra planurilor de existență și asupra experiențelor de viață.

Ne axăm pe dezvoltarea de abilități pentru măsurarea radiestezică și crearea unor conexiuni, respectiv modalități în care radiestezia vine ca un plus în practica altor sisteme (școli spirituale, practică psihologică sau holistică), nu neapărat ca terapie în sine.

InEVO este un curs APLICATIV încă de la prima întâlnire.

Cum se va desfășura?

Cursul va avea loc online interactiv audio și video, pe platforma zoom.

Fiecare din cele 5 module are 2 sesiuni de lucru, una la fiecare două săptămâni, a câte 3 ore de training (curs și practică). Pentru fiecare modul vei primi un suport de curs cu tematica studiată. Curricula cursului, detaliată pe fiecare modul, se regăsește mai jos.

Cui se adresează?

Oricui este angajat pe calea propriei evoluții, indiferent de palierul la care se află. Este un accelerator al conștientizării și percepției ce aduce instrumente palpabile, clare, să te înțelegi și să înțelegi.

Cursul inEVO este creat nu doar pentru cei care asistă și ghidează creșterea celorlalți, ci pentru orice om implicat pe o cale de creștere personală, indifferent de calea aleasă (ex. reiki, yoga, tethahealing, astrologie, hologeneză, numerologie, șamanism, ș.a.m.d.) deoarece cu ajutorul măsurătorilor radiestezice fiecare își poate evalua progresul personal, eficiența acțiunilor, beneficitatea grupurilor, situațiilor, relațiilor, alimentației, și multe altele, astfel încât parcursul schimbării să fie mai ușor, mai scurt, administrând cauze și nu efecte.

Vrei să înveți să optimizezi afacerea, calea ta, relațiile, alegerile de zi cu zi, atunci inEVO este pentru tine!

inEVO adaugă un nou instrument de cunoaștere terapeuților, consilierilor de dezvoltare personală, astrologilor, numerologilor sau psihologilor care doresc să aprofundeze cunoașterea clienților lor cu un profil energo-informațional și astfel să adauge o abordare complementară pentru rezolvarea provocărilor cu care se confruntă beneficiarii serviciilor lor.

Care este obiectivul cursului? Ce aduce el cursanților?

Parcursul inEVO îți va explica și stabiliza concepte, îți va construi un mod facil de înțelegere a propriei persoane și a experiențelor de viață. Vei învăța să accesezi informația și energia, să-ți crești percepția asupra lumii subtile, a planului cauzal, spiritual și a experienței materiale în multe aspecte ale sale. Te va ajuta să dezvolți abilitatea de a privi lumea de dincolo de lucruri, care determină manifestarea în plan material.

Chiar dacă nu toți suntem clarvăzători, învățând unde să privim putem vedea!

În programul de dezvoltare personală inEVO îți vei crea un excelent instrument pentru toată viața de acum înainte!

inEVO este un training, o experiență practică, un accelerator de conștientizare, echilibrare și evoluție a înțelegerii, pe calea devenirii și accesării propriilor daruri și valorizării tale ca spirit în această experiență în trup, în acord cu menirea Divină.

Harta de parcurs inEVO, adică reperele de drum pe care le vom aborda în acest curs sunt:

Modulul 1 – INIȚIERE

24 apr inEVO 1.1 & 8 mai inEVO 1.2

Scurt istoric al utilizării radiesteziei ca metodă de măsurare. Instrumente radiestezice în trecut şi în prezent. Surse de semnal. Starea de conectare. Fazele premergătoare conectării. Calibrarea terapeutului și a instrumentului de măsurare. Akasha și Gaia. Radiațiile telurice (benzi și noduri Hartman). Aplicații practice.

Bazele algoritmării eficiente. Tehnici de determinare a dimensiunilor (timp, spațiu). Conectarea cu ghizii spirituali/îngeri păzitori; determinarea numelui. Aplicații practice.

Modulul 2 – BASIC

22 mai inEVO 2.1 & 5 iun inEVO 2.2

Biocâmpuri fizice (BCF) plante, animale, oameni. Centrii energetici principali (chakre)– determinări, influențe asupra percepției, valori optime și metode de susținere a nivelului optim. Variabilitatea circadiană (zi-noapte) a biocâmpurilor. Anomalii bioenergetice (ABE) și Anomalii bioenergetice patogene (ABEP). Tehnica de reducere a ABEP. Aplicații practice.

Integritatea biocâmpurilor. Curățarea și Refacerea biocâmpurilor. Aplicații practice.

Stringuri; stringuri karmice, conștiente sau inconștiente. Terapia stringurilor. Aplicații practice.

Structuri energetice – kundalini, fizic, noesic (sufletesc/emotional), biosic (mental) și influențele lor asupra întregului. Integritatea structurilor.

Starea de sănătate (SS). Starea de vitalitate (SV). Energii benefice fundamentale (EBF). Beneficitate de moment și de perspectivă. Metode de variație conștientă a EBF. Aplicații practice.

Vârsta astrală (VA). Realizarea Voii Divine (RVD). Karma proprie și karma de neam. Linii karmice generaționale – determinare, influențe și metode de echilibrare. Lifestyle în acord cu VD. Vindecarea tiparelor generatoare de dezechilibre karmice personale.

Optimizări cu ajutorul radiesteziei (time management, relații, proiecte, acțiuni, decizii/alegeri curente conștiente). Aplicații practice.

Modulul 3 – SELF-HELP

19 iun inEVO 3.1 & 3 iul inEVO 3.2

Integritatea pe structuri și Structuri adăugate. Legături și contracte karmice. Terapia structurilor. Aplicații terapeutice.

Compatibilităţi (C). Compatibilitatea pe structuri. Aplicații – job, cuplu, familie. Punerea în starea de vindecare – P.S.V. Tehnici de redresare inforenergetică. Amprente infoenergetice. Curățarea amprentelor nebenefice. Aplicații practice.

Spaţii inforenergetice. Creare și recunoaștere. Spații terapeutice.

Entităţi noesice EN. Tipuri, localizări, grad de fragmentare, grad de curățenie. Tehnici de recuperare, curățare și refacere a SN. Entităţi noesice fals benefice – ENBF. Entităţi conceptuale – EC (Malefice şi Benefice), blesteme și binecuvântări.

Entități întrupate, neîntrupate și deztrupate. Poltergeist și walk-in – contracte între suflete. Determinarea tipurilor de entități în trup.

Misiunea personală (MP) a vieții, a momentului, a zilei.

Yin și Yang – la naștere și într-un moment specific. Dinamica în cuplu. Cultivarea echilibrului. Lecțiile specifice în trup. Cuplul sacru.

Sacralizarea vieţii. Sinele Divin și Sinele Egotic.

Modulul 4 – AVANSAT

17 iul inEVO 4.1 & 31 iul inEVO 4.2

Capacitatea de a forma algoritmi (CFA). Mintea egotică și Mintea Divină. Samadi. Practica spirituală – cultivarea Prezenței.

Credința în Dumnezeu (CD). Puterea inforenergetică (PIE). Iubirea Omului (IO) – creșterea potențialului de accesare a cunoașterii personale . Rezistența la agresiune (RA). Cameleonismul (CAM). Duhul Sfânt (DH) – trepte de experiență și înțelegere – ierarhii spirituale. Orgoliul (O) și Stima de sine (StS) – implicații în evoluție.

Iertarea (de sine, de alții, în viața aceasta și în alte vieți). Capacitatea de iertare (potential și manifest).

Rănile emoționale (active, inactive). Umbra și Inconștientul (Starea de Sănătate, Integrare).

Modulul 5 – GHID

14 aug inEVO 5.1 & 28 aug inEVO 5.2

Iubirea (potential, manifest, frecvențe/paliere/tipuri de iubire). Iubirea de sine și Iubirea de Om. 

Triunghiul Superior și Triunghiul Inferior – Centrare și Aliniere cu Sinele Înalt. Scala Conștiinței Umane (SCU) – grad de elevare. Provocări specifice fiecărui nivel și metode de transcendere.

Magie și alchimie. Lecții de viață și susținerea terapeutică.

Fişa PSI – descriere, indicații terapeutice, pașii în abordarea terapiei.

Centrarea și evoluția personală a terapeutului – îmbinarea sistemelor terapeutice (reiki, șamanism, cristalo și aromoterapie, timeline healing, hologenetică).

Important! Participarea la un modul (2-5) este condiționată de parcurgerea celor ce-l preced.

Alege-ți opțiunea preferată din variantele de accesare a programului inEVO, beneficiază de discount-uri, înscrie-te și să ne vedem cu bine și cu bune!

Pentru detalii sau întrebări, te invit să accesezi butonul de mai jos. Răspunsul este la doar un click distanță!

Sunt Teodora Gabriela Călin și te voi ghida și susține în parcursul inEVO!

De peste zece ani practic Reiki, tehnici de meditație, radiestezie, cristalo și aromoterapie și de 8 ani formez elevi în această practică. Deasemeni, sunt practicant Munay KI și ghidez pe această cale a puterii și iubirii pe cei care simt chemarea către cunoașterea pe care șamanii au păstrat-o. Nu suntem doar trup, doar minte și nici doar suflet. Suntem în toate și toate sunt în noi, tot noi. Mai multe despre mine poți găsi chiar aici pe site.

Fiind un curs interactiv, numărul de locuri este limitat. Aceasta ne asigură o interacțiune optimă și timp de calitate pentru toți participanții. Ocuparea locurilor se face în ordinea înscrierii. Rezervă-ți locul chiar ACUM!

Înregistrează-te acum:

Tip Bilet

inEVO full
10 A/au rămas
Nr. bilete:
Preț/bilet 1.800,00lei
inEVO 3 module
10 A/au rămas
Nr. bilete:
Preț/bilet 1.100,00lei
inEVO 1 modul
9 A/au rămas
Nr. bilete:
Preț/bilet 400,00lei
Cantitate: Total:

Locația evenimentului:

Număr total de locuri 35 (33 A/au rămas)
  • ONLINE

Event Schedule Details

  • 24/04/2021 11:00 am EEST - 28/08/2021 - 2:30 pm EEST
Distribuie evenimentul:
ADAUGĂ ÎN CALENDAR
Acest site folosește cookies pentru a-ți asigura o experiență plăcută. Continuarea navigării reprezintă acordul tău. Politica Cookies.