SESIUNI DE EVALUARE A INTELIGENȚELOR MULTIPLE

Data evenimentului:

05/10/2020

Ora evenimentului:

9:00 am EEST

Locația evenimentului:

LEAD YOUR LIFE CENTER

Vino să descoperi abilitățile native, potențialul inteligențelor tale multiple, trăsăturile autentice ale personalității tale și ale copilului tău. Vino să înțelegi cum te poți orienta către echilibrarea, armonizarea și valorificarea abilităților tale native astfel încât să alegi cea mai bună soluție în viața personală și profesională.

Te invităm, pe 5, 22 și 31 octombrie, la Târgoviște, la sesiunile de evaluare concepute de Univers Fractal.

Comunitatea Univers Fractal facilitează în mod științific, obiectiv și rapid, evaluarea individuală a trăsăturilor de personalitate și a peste 100 de indicatori cu semnificație psihologică și intelectuală. Evaluarea este 100% electronică (computerizată), complet non-invazivă (scanner palme) și foarte rapidă (2-5 minute), oferind maximum de obiectivitate.

La ce ajută evaluarea inteligențelor multiple și a trăsăturilor de personalitate?

✓ Autocunoaștere aprofundată

✓ Descoperirea inteligențelor multiple individuale și a căilor de cunoaștere accesibile cu o valoare incontestabilă în cadrul procesului de dezvoltare personală și profesională.

✓ Descoperirea și îmbrățișarea propriei complexități și a adevăratului potențial nativ.

✓ Regăsirea propriei puteri interioare, a stimei de sine și recăpătarea încrederii în sine ce permite acceptarea de noi provocări în toate aspectele vieții – personal, social, profesional, ș.a.

✓ Rezolvarea conflictelor interne generate de asincronii în dezvoltare, de lipsa încrederii în sine și lipsa autocunoașterii. Identificarea și corectarea perspectivei disfuncționale generate de falsa imagine de sine în raport cu viața personală, familială, societală și profesională.

✓ Diminuarea și chiar eradicarea conflictelor interne și a manifestărilor acestora (stări de tensiune și stres, comportamente incoerente, atitudini inadecvate contextelor, anxietate sau plictiseala, ș.a.) în urma antrenamentelor recomandate de facilitator.

✓ Orientarea aplicantului către un traseu educațional adecvat, către o carieră potrivită, prolifică profilului său unic fizic, emoțional, mental, spiritual.

✓ Clarificarea și înțelegerea din partea părinților/tutorilor/aplicaților a motivelor și mecanismelor pentru care creierul nu răspunde anumitor abordări educaționale, prin relevarea tipologiei native a aplicantului și orientarea către contextului hrănitor acelei tipologii.

Vino să te întâlnești cu adevărul din tine!

Pentru detalii suplimentare despre sesiunile de evaluare, durată, programări, tarife și bonusuri, accesează butonul de mai jos.

Evenimentul a expirat

Locația evenimentului:

  • LEAD YOUR LIFE CENTER
  • TUDOR VLADIMIRESCU, 45
  • Tărgoviște
  • Dâmbovița
  • Romania

Event Schedule Details

  • 05/10/2020 9:00 am EEST - 5:00 pm EEST
Distribuie evenimentul:
ADAUGĂ ÎN CALENDAR
Acest site folosește cookies pentru a-ți asigura o experiență plăcută. Continuarea navigării reprezintă acordul tău. Politica Cookies.