webinar CU IUBIRE

Data evenimentului:

23/02/2021

Ora evenimentului:

7:00 pm EET

Locația evenimentului:

online

“Eh, iubire!” sau “Aha, iubire!” sau “Of, iubirea asta!” sau pur și simplu “Iubire”. Negreșit în viață dau peste noi una sau toate! Suntem oare pregătiți? Știm să recunoaștem iubirea atunci când o vedem?

Uneori credem că am fost condiționați să iubim, că cineva ne-a scos în cale o provocare, ca mai apoi să mărturisim “și credeam că mă iubește” și să avem chiar dreptate poate. Uităm însă că iubirea poate nu este o provocare, o lege, o stare și la un anumit nivel, este în noi pentru că noi suntem din ea dar am uitat între timp.

Date fiind astea și multe altele, am ales ca în Ajun de Dragobete, în onoarea Iubirii să dăm față cu provocarea dar și cu ceva repere și instrumente care să separe iluzia de a iubi de Iubirea în sine. 

Dacă vrei să iubești, dacă vrei să fii iubit/ă și știu că vrei, te invit cu drag la o întâlnire de seară cu Iubire. #100DeMinute în care ne conectăm la ce este și ce nu este Iubirea și de ce contează atât de mult în viața aceasta. 

Accesul la webinar este GRATUIT și LIBER, însă înscrierea este necesară. După trimiterea formularului vei primi un email de confirmare în maxim 1 h și un reminder ce conține informațiile de logare în webinar cu o zi înaintea evenimentului. Asigură-te că verifici și folderul de Promoții sau SPAM. Uneori, mesajele mai ajung din greșeala acolo.

Evenimentul a expirat

Locația evenimentului:

  • online

Event Schedule Details

  • 23/02/2021 7:00 pm EET - 8:40 pm EET
Distribuie evenimentul:
ADAUGĂ ÎN CALENDAR
Acest site folosește cookies pentru a-ți asigura o experiență plăcută. Continuarea navigării reprezintă acordul tău. Politica Cookies.