workshop. bazele meditației

Data evenimentului:

20/10/2020

Ora evenimentului:

7:00 pm EEST

Locația evenimentului:

ONLINE

Prin practicarea meditației regulate reușești să te descurci cu haosul vieții cu mult echilibru interior, curaj și răbdare. 

Popularitatea acestei practici antice se extinde dincolo de clasele de yoga și locurile de cult. Cercetările arată că meditația oferă multe beneficii pentru sănătate, incluzând scăderea tensiunii arteriale, o postură mai bună, sănătate și claritate mentală mai bună, o sănătate cardiovasculară îmbunătățită, reducerea stresului și a anxietății și o atenție sporită.

Câteva minute de meditație zilnică îți pot schimba viața!

Dintre multiplele beneficii ale meditației:

  1. Meditația reduce stresul

  2. Meditația te ajută să fii mult mai focusat/ă în viață

  3. Meditația îți oferă mai multă energie

  4. Meditația îți permite să dormi mai bine

  5. Meditația îmbunătățește creativitatea

  6. Meditația crește gradul de auto-conștientizare

  7. Meditația îți aduce fericire

Da, atât de simplu – oamenii care meditează sunt mai fericiți pentru că dorm mai bine, sunt mai relaxați, găsesc soluții pentru problemele lor mai ușor și știu cum să se confrunte cu stresul de zi cu zi.

Pentru orice om aflat pe o cale de creștere spirituală, meditația este un fel de a fi. Dacă rugăciunea este atunci când noi vorbim cu Dumnezeu, meditația este cea care îi permite lui Dumnezeu să ne vorbească.

Ca orice practică, meditația se învață. Sunt varii modalități de a învăța să meditezi, tot atâtea câte școli spirituale. În cele din urmă, același scop – mintea meditativă, un anumit nivel al frecvenței cerebrale – se poate atinge prin mai multe modalități.

Ce am inclus pentru tine în workshop?

O parte teoretică – cum funcționează, ce urmărim, cum respirăm, poziții potrivite pentru meditație, spațiul de meditație, liniște sau muzică, meditație ghidată și liberă.

O parte practică – vom exersa cum aducem în plan practic tehnicile prezentate pentru a identifica propriul optim. Exersăm comunicarea cu senzațiile din corp, respirație, flux mental, percepția sinelui, starea meditativă.

Evenimentul a expirat

Locația evenimentului:

Număr total de locuri 15 (15 A/au rămas)
  • ONLINE

Event Schedule Details

  • 20/10/2020 7:00 pm EEST - 9:30 pm EEST
Distribuie evenimentul:
ADAUGĂ ÎN CALENDAR
Acest site folosește cookies pentru a-ți asigura o experiență plăcută. Continuarea navigării reprezintă acordul tău. Politica Cookies.