INDIVIDUAL

Atunci când lucrez unu la unu cu tine, obiectivul nr.1 este să te ajut să-ți îndeplinești scopul, viziunea și țelurile, folosind programul specific nevoilor tale.

CUM INVESTEȘTI ÎN TINE vs. CUM INVESTEȘTI ÎN CEILALȚI

În prima ședință de coaching te voi provoca să îți dai seama cum stau lucrurile concret în viața ta. Pornind de la informațiile pe care le descoperi, mă voi alătura ție cu instrumentele de care dispun pentru a seta obiectivele procesului, ce resurse ai pentru a le îndeplini și de ce ai avea nevoie în plus.

Astfel, construim împreună un plan strategic prin care tu să dobândeşti claritate asupra provocărilor tale și să le depășești printr-un proces constant în care eu îți ofer interacţiune directă, acces la noi metode de dezvoltare a resurselor personale şi responsabilizare.

Programează-ți o primă sesiune de coaching gratuită și hai să ne cunoaștem!

PS: Sesiunile au loc online. După ce faci programarea vei primi în cel mai scurt timp un e-mail cu datele de acces pe platformă. Pentru orice întrebări, îți stau la dispoziție în secțiunea de contact.

Acest site folosește cookies pentru a-ți asigura o experiență plăcută. Continuarea navigării reprezintă acordul tău. Politica Cookies.