LEADERSHIP GAME

lucrurile bune se văd în joacă

Leadership game, creat de John Maxwell Team, este un joc inteligent bazat pe lecțiile lui John C. Maxwell. Acest joc ajută organizațiile să-și îmbunătățească inteligența în conducere și să-și mărească eficiența. De ce?

Pentru că totul se ridică și se prăbușește din cauza leadership-ului. - John C. Maxwell

Aceste principii de leadership au asociate și consecințe. Aplică-le în organizația ta și îți poți mări influența. Dacă le încalci sau le ignori, abilitățile tale de a-i condice pe ceilalți vor avea de suferit. Dar cel mai important e că fiecare lege poate fi învățată. Cum?

Joacă-te împreună cu 6-12 dintre cei mai influenți lideri și află!

Pregătește-te să ridici pragul limitativ al conducerii companiei tale!

Leadership Game este o experiență distractivă, dar provocatoare creată pentru a te ajuta pe tine, împreună cu echipa ta, să înțelegi principiile fundamentale și valorile leadership-ului.

Prin acest joc vei putea să mărești gradul de conștientizare al leadership-ului în cadrul echipei tale și vei introduce principiile atemporale de leadership care vor aduce schimbări pozitive prin comunicare și conexiune!

Acest site folosește cookies pentru a-ți asigura o experiență plăcută. Continuarea navigării reprezintă acordul tău. Politica Cookies.