LIFE COACHING

drumul spre fericire

Sunt eu însămi un căutător al fericirii și iubesc să văd oameni fericiți. În întreaga viață am investit în devenirea mea și a echipelor. Experiența profesională de 20 de ani în vânzări și management, formarea mea ca om, coach și suflet liber m-a ajutat să înțeleg și cum se face să aduci acea fericire în propria viață.

Știu acum că fericirea este o opțiune. Să faci ceea ce te face fericit este o alegere, întotdeauna!

Puțin mai greu este însă să înveți cum alegi să faci ceea ce te face fericit. Este uneori dificil să crezi că se poate și că este simplu, până la urmă. Diferența dintre a renunța și a găsi drumul potrivit ție, acela ”ușor” sunt oamenii pe care îi ai lângă tine. Sunt persoanele care cred în tine și în abilitățile tale chiar și atunci când tu nu te vezi. Sunt cei care îți împrumută din încrederea și bucuria lor atunci când nu găsești soluția. Sunt mentorii tăi. Sunt coach-ii.

Poate știi ce ai de făcut, poate ai un țel și poate ești la început de drum, ori la mijloc, ori la final. Poate cauți o soluție, un gând bun și poate chiar pe tine. Ori cauți chiar fericirea?

Dacă tu știi că vrei, eu sunt lângă tine să vezi că poți!

call to action image

Programează o sesiune gratuită!

.

Alege data

PROGRAME personalizate

Daca nu îţi asumi dezvoltarea ca fiind responsabilitatea ta, atunci aceasta nu se va întâmpla niciodată.

John Maxwell

workshops

Ți-am pregătit vești bune!

Înscrie-te la newsletter și vei primi acces instant la ”Proiect 21R”, ghidul practic de transformare a recunoștinței în abundență!

Acest site folosește cookies pentru a-ți asigura o experiență plăcută. Continuarea navigării reprezintă acordul tău. Politica Cookies.