magazin

Bine ai venit în universul Lead Your Life!

Tu în ce moment al căii de descoperire ești? Poate faci primii pași, ori ești deja experimentat și cauți oameni la fel ca tine? Poate ai nevoie de susținere, ori ceva jocuri practice, de autoreflecție? 

 

Aruncă o privire pe categoriile de instrumente pregătite de noi după evoluția ta!

 • La început de drum

  Poate ai un țel și poate ești la început de drum, ori la mijloc, ori la final. Poate cauți o soluție, un gând bun și poate chiar pe tine. Ori cauți chiar fericirea? DACĂ TU ȘTII CĂ VREI, EU SUNT LÂNGĂ TINE SĂ VEZI CĂ POȚI!

 • Evoluție susținută

  A avea pe cineva de partea ta pe parcurs poate face diferența între transformare și mersul în buclă. Ți-am pregătit o serie de programe complet personalizate pentru a-ți deschide aripile către succesul din tine!

 • Joc & inspirație

  Ești un explorator singuratic, ori poate preferi să fii tu cu tine pe cale? Încearcă un workbook plin de exerciții practice și idei numai bune de aprins beculețul în călătoria ta!

 • O cale a luminii

  În evoluția ta îți suntem alături cu inițieri în sistemele Reiki – tradițional și neo-Reiki și seminarii săptămânale în care îți oferim contextul de grup pentru evoluție și răspuns la întrebările din practică.

 • Echilibru & regăsire

  Terapia energetică (Reiki, Munay Ki), prin privirea holistică pe care o are asupra omului, susține complexitatea întregii ființe. O „gură de aer” care să te ajute să vezi mai clar, mai ușor și poate chiar să te ajute să te înțelegi.

 • Ready, set, RELAX!

  Alege experiența de meditație potrivită ție. Sesiunile și programele sunt create cu iubire și gândite pentru parcursul tău ca suflet, în viață!

VREI SĂ FII LA CURENT CU ULTIMELE NOUTĂȚI PENTRU EVOLUȚIA TA?

Scrie-ne preferințele tale și le vei primi în inbox în fiecare lună, alături de resurse inedite și surprize!

* required

Ne dorim să venim în ajutorul evoluției tale. Astfel, vom folosi informațiile pe care ni le pui la dispoziție pentru a-ți oferi conținut de calitate, potrivit nevoilor tale. Spune-ne ce fel de mesaje dorești să primești de la noi:

Te poți dezabona în orice moment printr-un click pe link-ul aflat în subsolul email-urilor. Pentru informații privind politica de confidențialitate, o poți consulta pe site-ul nostru.

Folosim Mailchimp ca platformă de marketing. Prin trimiterea acestui formular îți exprimi acordul ca datele tale să fie trimise către Mailchimp pentru procesare. Learn more about Mailchimp's privacy practices here.

Ți-am pregătit vești bune!

Înscrie-te la newsletter și vei primi acces instant la ”Proiect 21R”, ghidul practic de transformare a recunoștinței în abundență!

Acest site folosește cookies pentru a-ți asigura o experiență plăcută. Continuarea navigării reprezintă acordul tău. Politica Cookies.