MISIUNEA .LEAD YOUR LIFE.

POVESTEA NOASTRĂ

A fost odată… Credeai că voi începe un basm, nu? 

 

Ei bine, povestea Lead Your Life nu e chiar atât de veche. I-ai putea spune că e un vis din copilărie apărut în fapt când Teodorei, life & business coach, după ani de management de corporație, i-a venit în gând să își asculte inima și să se îndrepte spre ce a iubit întotdeauna: creșterea personală. 

 

Lead, așa cum e numit între prieteni, a devenit într-o seară de primăvară prin 2018, un vis din ce în ce mai palpabil, ce a luat ființă concret un an mai târziu, prin fonduri europene. Un loc creat de oameni, pentru oameni. Adus ție de o mamă și o fiică (Bună! Maria sunt, psiholog și psihoterapeut în formare și momentan, povestitor) care au ascultat și și-au dat seama că oamenii au nevoie de un loc al lor, unde să se regăsească pe ei cei adevărați pentru a putea apoi să îi susțină pe alții, ori să îi conducă, ori doar să găsească fericirea în viață, zi de zi.

 

Motto-ul ne este și nume: Lead Your Life! 

 

Încă de la lansare, Lead crește alături de oamenii care ne vin alături, de fiecare suflet care se deschide, se regăsește pe sine și face pași pe calea propriei misiuni. Suntem creați pentru a fi împreună. Drumuri se intersectează, idei, tehnici, moduri de gândire. Prin fiecare învățăm și dăm mai departe ceea ce credem că poate susține evoluția, cu iubire și compasiune. 

 

Am adus alături psihologia, leadership-ul și spiritualitatea pentru tine, om drag; pentru tot ce tu ai de oferit și pentru complexitatea ta ca ființă.

 

Vino să ne cunoaștem!

 

Ne vei găsi atât în online, cât și offline, construind drumuri către vise alături de oameni.

 

CU CE ÎȚI SUNTEM ALĂTURI

  • COACHING

  • TRAINING

  • MENTORARE

  • SPIRITUALITATE

DEZVOLTĂM LIDERI

MENTORARE
69%
COACHING
87%
TRAINING
76%
MOTIVARE
99%
call to action image

PROGRAMEAZĂ-ȚI O SESIUNE GRATUITĂ

. . .

DA, ALEG DATA

Programează o sesiune gratuită de coaching!

Acest site folosește cookies pentru a-ți asigura o experiență plăcută. Continuarea navigării reprezintă acordul tău. Politica Cookies.