. ARIPI . 

PROGRAM PERSONALIZAT PENTRU ATINGEREA POTENȚIALULUI TĂU

Henry Ford, unul dintre oamenii care au adus lumea în prezent, indiferent de ce era în jurul lor, a spus un adevăr etern

Crezi că poți sau crezi că nu poți, oricum ai dreptate!

Creat și livrat ca accelerator de succes!

pentru cei care vor, merită și sunt pregătiți să facă pasul către atingerea potențialului

SCOPUL?

descoperi cum să îți crești aripi.

 

Cum vei vedea din agenda programului, te voi susține nu doar în timp ce le deschizi, ci și după încheierea programului, când te bucuri de zborul tău!

 

Instrumentele ce-ți sunt puse la dispoziție vor acționa pe fiecare etapă, distinct, pentru declanșarea și stabilizarea succesului tău, beneficiind de EVALUARE, COACHING și MENTORARE.

 

ASTFEL:

Îți deschizi noi posibilități

Te reinventezi

Înveți pașii pe care îi poți aplica apoi oricărei călătorii de creștere

Cucerești noul tău nivel!

Având ca obiectiv CREȘTEREA PERSONALĂ ghidată profesionist, programul “ARIPI” este PARTENERUL tău de încredere pentru a ajunge acolo unde doar ai visat! 

PENTRU CINE l-am CREAT?

exclusiv pentru cei care:

au ajuns pe un palier în creșterea lor în care azi este la fel ca ieri

simt că entuziasmul lor are un trend descendent

sunt deschiși și deciși să producă o schimbare în viața lor, în oricare dintre sferele ei – relații, sănătate, stil de viață, carieră, afaceri, venituri, ș.a.

știu ce vor să schimbe

sunt conștienți de încercările anterioare

admit că orice obiectiv ne dorim să atingem, NOI suntem cei care îl vom atinge.

Cum sunt ARIPILE tale în etapa în care te afli?

Cum putem să creștem noi aripi și care este noul nivel la care să zbori?

Ce teritorii încă nevăzute așteaptă să le parcurgi?

Cum poți să diversifici modul în care este zborul tău?

Ce noi tehnici pot fi integrate?

 

Acestea sunt o parte dintre țintele pe care îmi propun să le atingem pentru tine, în acest program BLITZ de dezvoltare personală.


Este o promisiune și un angajament din partea mea care cere implicare și deschidere din partea ta.

Durata programului este de 6 săptămâni.

6 săptămâni în care vei aflat lucruri despre tine, te vei fi cunoscut mai bine și mai profund, vei fi aflat câteva moduri în care să orientezi EFICACE cunoașterea, energia, timpul și investiția de suflet.

 

Vei fi simțit că POT este în continuă extindere și sunt încă multe teritorii ce te așteaptă să le explorezi și să le pui în valoare. Totul, pentru creșterea personală și impactul benefic pe care îl ai în lume. Gândește-te că fiecare din aceste teritorii adaugă VIAȚĂ ȘI VALOARE anilor tăi!

 

Pentru că da, nu contează numărul de ani din viață, ci viața pe care o aducem și o trăim în anii noștri.

De ce SĂ alegI acest program?

Programul “ARIPI” este menit să te ghideze să ATINGI UN NOU NIVEL din potențialul tău.

 
  • A avea ARIPI se învață.

  • A avea ARIPI te așează pe tine în centrul VIEȚII TALE și de aici să faci alegeri conștiente care să te conducă la manifestarea potențialului personal.

  • A deschide ARIPI te scoate din zona de “întâmplare” și te poziționează în zona de a trăi intenționat, ca și creator al propriei povești numită VIAȚĂ.

A trăi INTENȚIONAT este un proces continuu, un STIL DE VIAȚĂ. În acest program ai oportunitatea să declanșezi acest proces, să te implici personal, să îl experimentezi și să ai alături de tine pe parcursul procesului un antrenor pe care te poți baza!

DE CE SĂ FACI PASUL ALĂTURI DE MINE?

Dincolo de experiența de management de corporație, de training de echipe și angajați, dincolo de meditații și inițieri, cursuri, workshop-uri, sunt un suflet deschis care îți stă alături. Sunt gata să îți ofer toate instrumentele de care ai avea nevoie și ceva în plus: suportul meu. Le vei avea atât pe toată durata celor 6 săptămâni, cât și apoi, de câte ori simți nevoia pentru a putea să îți iei zborul către atingerea visului tău.

 

Singurul lucru mai important decât cunoașterea, este susținerea. 

Ce vei obține în doar 40 de zile pentru ARIPILE tale?

EVALUARE

cu rol de a marca soliditatea bazei și puterea aspirației

COACHING

pentru revelarea soluțiilor proprii ție și a pașilor pe care îi ai de urmat (fără rețete minune, universale, ci doar ale tale)

MENTORARE

pentru optimizare și suport (sunt și situații în care putem aplica și ce au aflat și aplicat alții cu success, pentru economie de timp și de motivație 😊).

Ce primești în SCHIMBUL INVESTIȚIEI TALE?

0
Sesiuni de coaching 1 la 1, fiecare a 90 de minute cu un coach profesionist, specializat în Life & Business leadership
0
Apeluri de ghidaj și suport, câte 2 în fiecare din săptămânile dedicate implementării
0
BONUS post-program! Sesiuni de mentorare. Se pot accesa pe parcursul a 6 luni de la încheierea programului!
0
Resurse externe la dispoziție pe parcursul programului – cunoaștere, materiale și aplicații de suport cu eficiență dovedită benefice implementării rapide, accesibile instant.

Valoarea materială a programului “ARIPI” este de 1.600 lei.

CUMPĂRĂ ACUM ȘI VEI AVEA PARTE DE O REDUCERE DE 70%!

De ce acum? Pentru că în aceste vremuri de intense schimbări este nevoie de oameni dispuși să facă ei înșiși o schimbare și eu iubesc să lucrez cu astfel de oameni! De aceea, te onorez cu această reducere cadou. Economia de bani până la prețul standard o poți investi în startul schimbării pe care știi că ți-o dorești!

 

Fiind un program de lucru 1 la 1, numărul de înscrieri este limitat de timpul fizic disponibil în zi, astfel că viteza cu care iei DECIZIA este importantă pentru a accesa această OFERTĂ UNICĂ.

 

Beneficiază de prețul SPECIAL de doar 500 lei!

Acest site folosește cookies pentru a-ți asigura o experiență plăcută. Continuarea navigării reprezintă acordul tău. Politica Cookies.