Descriere
Câteva minute de meditație zilnică îți pot schimba viața!
Popularitatea acestei practici antice se extinde dincolo de clasele de yoga și locurile de cult. Cercetările arată că meditația oferă multe beneficii pentru sănătate, incluzând scăderea tensiunii arteriale, o postură mai bună, sănătate și claritate mentală mai bună, o sănătate cardiovasculară îmbunătățită, reducerea stresului și a anxietății și o atenție sporită.
Prin practicarea meditației cu regularitate reușești să te descurci cu haosul vieții cu mult echilibru interior, curaj și răbdare.
Ca orice practică, meditația se învață. Sunt varii modalități de a învăța să meditezi, tot atâtea câte școli spirituale. În cele din urmă, același scop – mintea meditativă, un anumit nivel al frecvenței cerebrale – se poate atinge prin mai multe modalități.
Ce am inclus în workshop?
O parte teoretică – cum funcționează, ce urmărim, cum respirăm, poziții potrivite pentru meditație, spațiul de meditație, liniște sau muzică, meditație ghidată și liberă.
O parte practică – exersăm comunicarea cu senzațiile din corp, respirație, flux mental, percepția sinelui, starea meditativă.
Beneficii
Da, e atât de simplu!
Oamenii care meditează sunt mai fericiți pentru că dorm mai bine, sunt mai relaxați, găsesc soluții pentru problemele lor mai ușor și știu cum să se confrunte cu stresul de zi cu zi.
- Meditația reduce stresul
- Meditația te ajută să fii mult mai focusat/ă în viață
- Meditația îți oferă mai multă energie
- Meditația îți permite să dormi mai bine
- Meditația îți permite să dormi mai bine
- Meditația crește gradul de auto-conștientizare
- Meditația îți aduce fericire
Un fel de a fi
Pentru orice om aflat pe o cale de creștere spirituală, meditația este un fel de a fi. Dacă rugăciunea este atunci când noi vorbim cu Dumnezeu, meditația este cea care îi permite lui Dumnezeu să ne vorbească.
Într-o zi amețitoare, lasă totul să treacă!
Sună a deziderat și a nebunie simultan. Imposibil din start atunci când nenumărate lucruri îți cer atenția.
Sunt cu totul de acord cu gândurile tale, așa că vin cu o nouă abordare. Așa cum programezi următoare întâlnire de proiect, rezervă-ți și o oră pentru odihna minții și reconectare.