PSI KIT . Atelier de Protecție PSI

Data
7 mai 2022
Arie
Next Events, Basic training
Locație
Târgoviște I Lead Your Life Center
Descriere

Vrei să-ți construiești propria trusă de imunitate psihologică și energetică?

PSI KIT este un atelier de 3 ore cu repere tehnice și practice pentru recuperarea și menținerea stării de bine în viața de zi cu zi în situații de presiune. 

Este, pentru tine, o oportunitate de a învăța practic metode care funcționează, de a cunoaște oameni care, ca și tine, sunt interesați de creștere și stare de bine pe toate planurile vieții.

Nu trăim într-o lume zen, dar putem învăța să ne menținem un spațiu mental și emoțional curat indiferent de provocările externe. Acesta este obiectivul Atelierului de protecție PSI KIT.

"Când viața îți dă lămâi, învață să faci limonadă"

Fără a deveni psihotici și a fi permanent în defensivă, putem accepta că există perturbări ale stărilor mentale și emoționale ce ne împiedică să ne manifestăm potențialele și să ne trăim viața cu bucurie și satisfacție. Unele dintre aceste stări sunt datorate energiilor negative proiectate sau autoproiectate, de care putem deveni conștienți și putem învăța să le îndepărtăm sau să le folosim în sens benefic.  

Din agenda atelierului

Repere ale parcursului

Tipuri de Atac PSI și cum le recunoști

Se spune că de ce nu știi, nu te doare. Dar dacă te doare, nu ar fi bine să știi de unde vine durerea? Ignoranța n-a salvat pe nimeni... Vom aborda tipologii de atac PSI întâlnite relativ frecvent: vampirism, corzi energetice, forme-gând, magie, argint viu, farmece și făcături, proiecții, inducție, ș.a.

Vulnerabilitățile personale

Eficiența unui atac este dată de o bună alegere a vulnerabilității și a momentului. De aceea, cea mai bună apărare este să ne cunoaștem și să ne gestionăm optim vulnerabilitățile personale.

Scala Conștiinței Umane și Protecția personală

Protecție vs Liber Arbitru în Legea Karmei și în Legea Iubirii. Care sunt acțiunile proactive pentru creșterea Protecției personale în funcție de nivelul de conștiință.

3 instrumente instant de protecție

Scutul de Lumină (oglinzile lui Buddha, platoșa Sf Patrick, cămașa lui Hristos), Alchimizarea, Curățarea.

Inițiere șamanică

Ritualul benzilor de putere. Constă în protecții instalate în Câmpul de Energie Luminoasă al fiecăruia. Cunoscute ca benzile puterii, acestea sunt cinci curele de lumină care reprezintă Pământul, Apal, Focul, Aerul și Lumina pură. Ele functionează ca filtre, dizolvând orice energii negative care vă ies in cale, într-unul dintre cele cinci elemente - astfel încât aceste energii să vă poată hrăni, în loc să vă dăuneze sau să vă îmbolnăvească. Întrucât aceste benzi de putere funcționează întotdeauna, energiile negative ricoșează de pe suprafața lor. Într-o lume plină de frică, aceste benzi asigură o protecție esențială.

Glasul libertății

Este preferabil să curgi elegant prin viață în loc să te războiești cu tine și cu lumea. Să Fii Liber de constrângeri, chiar și de ale tale!

Adresabilitate

Este pentru tine?

De ce ai alege să participi? Poate pentru că vrei, poate pentru că simți, dar iată câteva aspecte, în care dacă se întâmplă să te regăsești în acest moment al vieții, îți pot spune sigur că acest atelier îți poate fi de mare folos!

Rezervă acum!

. Sunt disponibile doar 10 locuri .

Echilibrul și starea ta de bine sunt importante. Cu o trusă adecvată de instrumente, momentele de criză și tensiunile vor fi mai puține și mai ușoare, iar dacă tu ești bine, binele pe care-l poți face se înmulțește.

Fii bine! Fii gata! Alege-ți înțelept războaiele și trăiește senin!

Zile
Ore
Minute
Secunde
Detalii organizatorice

Când?

7 mai 2022, ora 11.oo

Unde?

În Târgoviște – Lead Your Life Center – Tudor Vladimirescu 45.

Investiție?

300 lei, 1 persoană

Facilitator

Life & Business Coach Certificat independent

Trainer autorizat ANC

Reiki Master

Munay Ki practician

Înscrieri

Thanks for sharing!

Psi Kit

PSI KIT . Atelier de Protecție PSI

Vrei să venim în orașul tău? Hai să o facem realitate!