Contact

Suntem la un gând distanță

Suport tehnic & comunicare

+40 723 623 388
+40 745 117 043

Scrie-ne!

office@leadyourlifecenter.com

Locația principală

Tudor Vladimirescu 45.
Târgoviște, DB

Ai o propunere de colaborare?

Căutăm întotdeauna oameni deschiși către a crea o realitate mai bună și care doresc să ni se alăture în a transforma bucuria în realitate. Dacă ești unul dintre aceștia, nu ezita să ne scrii!

Întrebări & răspunsuri

Nu, nu este neapărat nevoie să fii în Târgoviște pentru a avea acces la serviciile noastre, deși în fosta Cetate de scaun a Țării Românești istoria și poveștile sunt la fiecare pas.

Suntem prezenți online în orice colț ai fi.

Și de ești interesat de vreunul din evenimentele noastre de grup, acceptăm invitația de a crea o experiență în orice colț românesc!

Programele și evenimentele din portofoliul nostru de obicei au mai multe re-editări. Dacă ai văzut ceva care îți place, te interesează, poți face pre-înscriere și vei participa la următoarea ediție a acestuia.

a. în locație, poți plăti în numerar sau cu card bancar.

b. online – poți plăti direct cu cardul în magazinul din site sau în baza facturii proforme pentru servicii customizate care nu sunt diponibile în magazinul site-ului.

La alegere, factura pentru serviciile noastre se emite pe PJ sau PF. Serviciile noastre sunt decontabile în orice tip de business.

Desigur. Suntem deschiși parteneriatelor. Credem cu tărie în puterea lui împreună!

Tipuri de parteneriate pe care le avem:

a. livrăm programe, evenimente, sesiuni individuale în parteneriat cu organizatori locali oriunde în țară;

b. organizăm evenimente în Târgoviște pentru parteneri externi, în aria dezvoltării personale;

c. creăm programe și evenimente de dezvoltare personală în parteneriat.

Nicidecum! Avem în portofoliu sesiuni individuale, programe de autocunoaștere și dezvoltare de abilități pentru adolscenți și tineri.

Ne implicăm deasemeni social activ în cultivarea excelenței, leadershipului și a exprimării propriei valori a tinerilor alături de Asociația “Infinit OM”. Detalii în site-ul partenerului – infinitom.ro.

În integralitate, serviciile Centrului pot fi accesate doar cu programare prealabilă, din respect pentru clienții noștri. Nu pierdem timp, valorizăm timp și viață!

Sesiunile și programele individuale se pot programa pentru intervalul orar 10.00 – 18.30, de luni până joi.

Seara și în weekend sunt diponibile programele de grup, iar participarea se face pe bază de înscriere, detaliată specific în descrierea fiecărui eveniment.

Anularea sau reprogramarea unui serviciu se poate solicita oricând, cu cel mult 72 de ore anterior datei programate, în scris prin mesaj la adresa office@leadyourlifecenter.com sau utilizând formularul de contact din site, fără a fi solicitat motivul cererii.

Reprogramarea va fi efectuată de comun-acord pentru o dată ulterioară, acceptându-se o singură reprogramare pentru un serviciu.

În cazul anulării, suma plătită va fi restituită plătitorului în contul din care a fost efectuată plata, fiind reținută suma de 50 lei aferentă costurilor administrative și financiare de operare, în maxim 15 zile de la data solicitării.

Neprezentarea la data programată livrării serviciului sau netransmiterea în timp a cererii de anulare/reprogramare rămâne în răspunderea exclusiv a clientului, iar serviciul se consideră a fi fost livrat.

Vă mulțumim pentru înțelegere și vă asigurăm de maxima noastră atenție față de starea de bine a dumneavoastră!