Moștenirea șamanilor Laika

Ritualurile Munay Ki (“Iubire şi Putere” sau “Fii aşa cum eşti!”) sunt iniţierile pe care le primeau încă din vechime şamanii din America de Sud, cunoscuţi sub numele Laika, Păstrătorii Pământului.

Aceste iniţeri reprezintă un proces în 9 paşi care poate accelera vindecarea rănilor din copilăria sau trecutul nostru, a rănilor transgeneraţionale şi a moştenirilor genetice cu care ne-am născut.

Trăirea Ritualurilor Munay Ki ne susține să descoperim mai mult spaţiu disponibil în suflet şi în viaţa noastră. Împărtășirea lor ne permite să accesăm şi să oferim cu mai multă uşurinţă şi generozitate, în jurul nostru, darul din noi înşine. Şi, mai presus de toate, ne conectează cu esenţa noastră reală.

Pentru cine sunt Ritualurile Munay Ki?

Șamanii Laika spun frumos că “suntem aici, nu numai pentru a crește porumb, ci ca să creștem zei”. Cu alte cuvinte, participăm efectiv, împreuna cu Divinul, în co-crearea universului nostru.

Recunoaștem că totul în lumea noastră este sacru – inclusiv noi – și că misiunea noastră este să fim cea mai deplină expresie a acelei Divinități.

Așadar, oricine își dorește o viață și o lume mai bună este binevenit în această frumoasă experiență! 

Este și pentru tine. Mai ales dacă ești sau dorești să devii…

Conștient de rolul tău în viața ta

Susții alți oameni - emoțional, spiritual sau material

Te simți blocat și nu vezi mai departe

Ți-ai asumat să evoluezi și simți iluzia încă

Vrei o lume sustenabilă

Simți că există și altceva dincolo de vizibil

O călătorie către propria ființă

Alberto Villoldo, psiholog si antropolog american, este cel care a adus aceste iniţieri şamanice în lumea modernă, după ce a studiat timp de peste 25 de ani practicile de vindecare ale şamanilor incaşi şi amazonieni.

Vorbind despre Munay Ki, el ne amintește: ”Dacă creați condițiile pentru sănătate, atunci boala pur și simplu dispare de la sine”. Experiența ritualurilor activează matricea de lumină, acel corp luminos cu care ne-am născut, ce zace dormind ca potențial.

Acordarea la frecvențele Mamei Pământ și ale arhetipurilor Păstrătorilor săi activează acest corp ce la rândul său actionează subtil în a ne susține crearea, moment de moment, a contextelor de vindecare. 

Astfel, trezindu-ne propria esență de liniște, bucurie, putere și iubire, creăm condițiile pentru sănătate.

Porți către înțelepciune​

Experiența ritualurilor este conținută într-o seară și două zile pline, față în față. Agenda zilelor arată astfel:

Ziua I – 18:00 – 21:00

| Din înțelepciunea și învățăturile șamanilor Laika . Povestea și conținutul ritualurilor

Cele 5 principii Munay Ki

| Cele 4 niveluri ale percepției șamanice

Deschiderea spațiului sacru

Ritualul focului

Ziua II – 11:00 – 17:00 . cu o pauză de 1h pe parcurs

Ritualul Vindecătorului

Ritualul Benzilor de Putere

Ritualul Armoniei

| Ritualul Clarvăzătorului

Călătoria întegrării animalului de putere

Ziua III – 11:00 – 17:00 . cu o pauză de 1h pe parcurs

Ritualul Pântecului

Călătoria și ritualul Păstrătorilor Zilei

Călătoria și ritualul Păstrătorilor Înțelepciunii

Călătoria și ritualul Păstrătorilor Pământului

Călătoria și ritualul Păstrătorilor Stelelor

Ritualul Creatorului

Închiderea spațiului sacru

După ce treci prin aceste iniţieri, ele devin ale tale şi le poți transmite altora.

Sunt 6 ani de când am oferit pentru prima dată aceste ritualuri şi de fiecare dată acest curs atinge adevărul sufletului în aceeaşi manieră profundă şi transformatoare pentru fiecare dintre cei prezenţi. 

Acest curs ne creează spaţiul interior, extinde câmpul de protecţie şi deschide către tine şi lume inima şi o nouă pereche de ochi cu care să vedem frumuseţea din noi şi din jurul nostru. Ochi cu care să mângâiem atâta frumuseţe nebăgată în seamă în vieţile noastre mult prea ocupate.

Maria Cristina Călin

Terapeut & Mindfulness Trainer

Cred în puterea oamenilor de a crea, de a fi și de a trăi în contact cu sine. Este un exercițiu continuu, dar care oferă unele dintre cele mai puternice sentimente, pentru simplul fapt că ajungi să experimentezi viață la un alt nivel. Ești dincolo de măști, de tipare ori de ceea ce alții au creat pentru tine.

Ducem cu noi moștenirea familiei, a neamului în care ne-am născut, a poveștilor pe care le-am auzit în copilărie, a iubirilor trăite, a prieteniilor avute, a fantomelor trecutului și nălucilor viitorului. Ducem cu noi o putere de care, de cele mai multe ori, nici nu suntem conștienți, însă pe care nimeni nu ne-o poate lua. Cum ar fi să devii conștient de ea și să o manifești, fără teamă?

În Munay Ki am găsit o astfel de metodă, bazată pe împărtășire, iubire și deschidere față de tot ce ne înconjoară.

Teodora Gabriela Călin

Life & Business Coach Certificat, maestru Reiki si practicant Munay Ki, fondator al Școlii 5 Elemente și a Lead Your Life Center

Te aştept cu bucurie şi iubire în această călătorie transformatoare! Mai multe despre mine poţi afla chiar aici.

Sunt 6 ani de când am oferit pentru prima dată aceste ritualuri şi de fiecare dată acest curs atinge adevărul sufletului în aceeaşi manieră profundă şi transformatoare, pentru fiecare dintre cei prezenţi. Acum, cu iubire şi putere îţi pot fi ţie călăuză în această călătorie în Munay Ki.

Rezervă-ți locul în experiența Munay Ki acum!

Zile
Ore
Minute
Secunde
Înscrie-te pentru următoarea luni!

Cele 10 ritualuri și beneficiile lor

Ritualul Vindecătorului

Vă conectează la o linie de șamani din trecut, ce vin să vă asiste în procesul de vindecare personală.

Ritualul Benzilor de Putere

Constă în protecții instalate în Câmpul de Energie Luminoasă al fiecăruia.

Ritualul Armoniei

Un șaman Laika transmite șapte arhetipuri în corpul subtil. Cele 7 arhetipuri - șarpele, jaguarul, pasărea colibri, vulturul, Huascar - îngrijitorul Lumii de Jos și al subconștientului, Quetzalcoatl - șarpele cu pene, îngrijitorul Lumii de Mijloc și Pachakuti - protectorul lumii superioare (supraconștientul nostru) și păstrătorul timpului.

Ritualul Clarvăzătorului

Trezește abilitatea de a percepe lumea invizibilă. În timp, veți începe să percepeți lumea de energie din jurul vostru.

Ritualul Păstrătorilor Zilei

Protectorii zilei erau maeștrii altarelor de piatră antice, găsite în locuri sacre de prin lume - de la Stonehenge la Machu Pichu. Păstrătorul zilei poate să acceseze puterea acestor altare, pentru a vindeca și a aduce echilibru în lume. Acest ritual este o transmisie energetică, ce vă conectează la o linie de maeștri șamani din trecut.

​​Ritualul Păstrătorilor Înțelepciunii

Linia Păstrătorilor Înțelepciunii conține vraci, barbați și femei, care au înfrânt moartea și au pășit în afara timpului. Sarcina Păstrătorilor Înțelepciunii este să protejeze învățăturile medicale și să le împărtășească cu alții, atunci când este cazul - deci acest ritual vă va ajuta să ieșiți din timp și să simțiți gustul infinitului.

Ritualul Păstrătorilor Pământului

El vă conectează la o serie de arhangheli care sunt păzitorii galaxiei noastre. Ritualul Păstrătorilor Pământului vă ajută să învățați căile profetului și să visați lumea întru ființare.

​​Ritualul Păstrătorilor Stelelor

Potrivit cunoștințelor populare, când primiți acest ritual, corpul vostru fizic începe să evolueze în cel al lui Homo Luminous, în Corpul de Lumină. Când veți primi acest ritual, veți dobândi calitatea de administrator al timpului care va să vină și al tuturor generațiilor viitorului.

Ritualul Creatorului

Când îl primiți pe acesta, vă treziți Lumina dumnezeiască din interior și primiți sarcina de a administra întreaga Creație - de la cel mai mic grăunte de nisip, până la cele mai mari aglomerări de galaxii din univers.

BONUS - ​​Ritualul Pântecului

Acest Ritual nu face parte din cele 9 Ritualuri de inițiere Munay Ki. Am ales să îl includem în experiență datorită nevoii de vindecare a yin-ului, a rănilor emoționale. Acest ritual minunat vă va conecta la Pachamama și liniile șamanice de femei vraci ce vor susține vindecarea femeii interioare, dar și a liniilor voastre generaționale de femei care au fost și care vor veni - străbunici și strănepoate.

Iată cum se vor schimba lucrurile pentru tine

Vei avea ocazia să te percepi mai bine și să te cunoști mai bine

Vei învăța cum să îți susții evoluția proprie împreună cu ghizi și folosind energii arhetipale

Îți vei cunoaște și integra puterea personală cu ajutorul animalului de putere

Vei ști să te protejezi de poluarea PSI și vei învăța să alchimizezi răul în bine

Vei învăța să cureți energiile grele, să purifici spațiul și câmpurile tale oricând ai nevoie

Vei învăța cum să aduci vindecare în interiorul tău, vieții și Pământului

Cum participi?

Îți rezervi locul

Sunt doar 12 locuri disponibile și se vor ocupa în ordinea rezervării.

Primești confirmarea rezervării

Ulterior rezervării vei primi confirmarea ei însoțită de ultimele detalii organizatorice.

Dacă ai nevoie de alte detalii sau ai întrebări

Transmite un mesaj către organizator. Suntem bucuroși să îți venim în întâmpinare!

 

Îți faci loc în agendă

Asigură-te că îți rezervi weekendul 24-26 septembrie pentru asta și evită să programezi altceva.

Începem vineri la ora 18.oo și încheiem duminică după-amiază. Dă-ți acest timp exclusiv ție!

Întrebări frecvente

Sunt mulți participanți care sunt nerăbdători să revină pentru a mai trăi încă o dată experiența transmiterii Ritualurilor Munay Ki. Da, vei putea reveni și tu să cunoști noi stări și noi oameni deschiși către Iubire. În fiecare nou grup avem  2-3 locuri disponibile pentru foști participanți și un discount de 50% pentru tine. Fii pe fază!

În primul rând, este necesar ca participantul să aibă deschidere de a se cunoaște pe sine și lumea. Un anume nivel de maturitate. Dar maturitatea necesară poate fi găsită și la 16 ani la fel ca la 35, uneori. Deci nu, nu este o vârstă minimă de la care poți veni în experiența Munay Ki. Însă pentru tineri sub 18 ani este necesar acordul părinților.

Tehnic, da. Însă, fiind vorba de un eveniment de grup, ne dorim ca fiecare să fie parte a întregului. Pentru că, vei vedea, dintr-o astfel de experiență nu se pleacă doar cu inițieri ci cu conexiuni de suflet cu alți oameni ca tine și asta nu vei putea avea decât dacă la rândul tău ești parte a întregii experiențe. Când cele două zile și jumătate se încheie, vei avea alături de tine pe mai departe noi prieteni și noi parteneri de drum în călătoria ta spirituală și evolutivă. Fă în așa fel încât să îți acorzi experiența completă! 

În cadrul transmiterii către tine a ritualurilor vei accesa și întreaga cunoaștere ancestrală a Păstrătorilor Pământului și vei fi conectat la liniile de șamani ce-ți vor fi ghizi. Deasemeni, vei învăța cum să folosești această cunoaștere în ajutorul tău, al semenilor și în susținerea planetei și viețuitoarelor sale. 

Fiecare Ritual îți va aduce noi unelte spre a-ți vindeca propria viață, propria ființă și noi moduri de a-ți ajuta semenii.

Nu. Nu este necesară vreo pregătire anterioară, nu există vreo condiționare legată de studii, religie sau alte practici spirituale. Munay Ki există dinainte de toate acestea.

Fiind Iubire și Compasiune, Munay Ki te va ajuta să te cunoști pe tine dincolo de orice limitări și să susții în ființare Viața. Iar pentru asta, toți suntem pregătiți din naștere.

Piatra PI este în primul rând o piatră. De regulă, o piatră semiprețioasă, un cristal natural, prelucrat în formă de tor.

Un aspect special al credințelor șamanilor Laika este Câmpul de Energie Luminoasă (CEL) pe care îl are fiecare om. Acest CEL conține toate poveștile noastre din toate viețile, cronicile durerilor și suferințelor noastre și căile spre vindecare. Este ca un glob de lumină, de forma unui covrig, care ajunge până la lărgimea brațelor și în pământ până la 30 cm. În mijloc, există un tunel îngust, prin care trecem când murim. În alte tradiții spirituale regăsim acest tunel fiind Canalul Central sau Sushumna.

Acest câmp de energie, care ne conectează la tot ceea ce este în univers are exact forma pietrei PI, pe care o primim în timpul inițierilor Munay Ki.  

Piatra PI face parte din trusa de unelte a șamanului.

Nu, atunci când îți sunt transmise pentru prima dată Ritualurile Munay KI, nu vei plăti nimic în plus pentru:

  • propria piatră PI;
  • suportul de curs;
  • playlist pe care să-l poți folosi ulterior în practica ta șamanică;
  • materiale audio-video cu explicațiile integrale asupra Munay Ki înregistrate și transmise de maestrul Alberto Villoldo.

În cele două zile și jumătate deasemeni vei avea permanent disponibile în locație apă, ceai, fructe și gustări ușoare. 

Înscrieri

Această ediție a Ritualurilor Munay Ki are loc în perioada 24-26 septembrie 2021, în Buzău. Dat fiind faptul că ne vom vedea față în față, locurile sunt limitate, iar accesul se face exclusiv prin rezervare.

Ritualurile Munay KI

500 lei

plată online direct din card

Valoarea include:

Nu ești confortabil cu plata online, dar ești în Buzău?

soluția

Contactează organizatorul cu un apel la 0761.938.102 sau trimite mesaj. 

Te așteptăm în spațiul Munay Ki. Să fie Iubire și Putere!

Buzău 24-26 septembrie 2021