Sesiuni de Evaluare a Inteligențelor Multiple . ed III

Data & Durată
24 septembrie 2022
Arie
Start Point
Locație
Lead Your Life Center . Târgoviște

Sesiuni de Evaluare a Inteligențelor Multiple

Comunitatea Univers Fractal, parteneri Lead Your Life Center, facilitează în mod științific, obiectiv și rapid, evaluarea individuală a trăsăturilor de personalitate și a peste 100 de indicatori cu semnificație psihologică și intelectuală. 

Evaluarea este 100% electronică (computerizată), complet non-invazivă (scanner palme) și foarte rapidă (2-5 minute), oferind maximum de obiectivitate (coeficient de validitate Alpha Cronbach = 0.984) în raport cu normele APA (American Psychological Association).

Tehnologie modernă

Aparatura aflată la baza Evaluărilor Fractale a Inteligențelor Multiple aparține unui grup de academicieni români. Tehnologia a fost premiată la Salonul de la Geneva, iar, în prezent, este unul din instrumentele lui Florian Colceag în antrenamentul geniilor.

Metodă complet obiectivă

Evaluarea Fractală are la bază înregistrarea răspunsului fiziologic al creierului la stimuli. Astfel, procedura de determinare a caracteristicilor de personalitate și a potențialului inteligențelor nu este influențată de subiectivitatea celui evaluat, ce este sursă de eroare în evaluările tradiționale.

0 +
Parametrii
0
Tipuri de Rapoarte

Atinge-ți potențialul nativ!

Vino să descoperi abilitățile native, potențialul inteligențelor tale multiple, trăsăturile autentice ale personalității tale și ale copilului tău.

Vino să înțelegi cum te poți orienta către echilibrarea, armonizarea și valorificarea abilităților tale native astfel încât să alegi cea mai bună soluție în viața personală și profesională.

Susținere în evoluție

Unul din beneficiile acestor sesiuni este orientarea aplicantului către un traseu educațional adecvat, către o carieră potrivită, prolifică profilului său unic fizic, emoțional, mental, spiritual.

Rapiditate

Sesiunea de Evaluare Fractală durează 1h, în care se încadrează preluarea semnalelor și discutarea raportului cu specialistul Univers Fractal. La cerere, se pot prelua doar semnalele, urmând ca diseminarea să aibă loc online.

Raport emis instant

În funcție de tipul de evaluare ales, se va emite un raport detaliat, ușor de înțeles pentru cel evaluat, disponibil imediat după încheierea preluării semnalelor. Pentru mai multe informații privind tipurile de evaluare, continuă către finalul paginii.

Întâlnirea cu adevărul tău

Obiectivă fiind, Evaluarea Fractală îți poate releva acele potențiale pe care nici nu bănuiai că le ai în tine. Scoaterea lor la lumină pune bazele unui Tu complet, ce are puterea și încrederea de a-și transforma viața așa cum a visat.

3 tipuri de rapoarte de evaluare

Evaluarea și Analiza Fractală a Potențialelor Inteligențelor Multiple cuprinde un set de peste 100 de indicatori cu semnificație psihologică și intelectuală.

Mai jos regăsești cele trei tipuri de servicii de evaluare împreună cu conținul lor pentru a putea face o alegere informată.

Raport de Evaluare Inteligențe Multiple

Dedicat copiilor între 7-14 ani

240 lei

Timp alocat – 30 minute

Raport 27 de pagini

Conține:

Evaluare Inteligențe Multiple

Evaluare Pattern Cognitiv

Rapoarte de Personalitate

Evaluare Parametrii Energetici

Evaluare Parametrii Energetici

Raport Inteligențe Multiple și Personalitate

360 lei

Timp alocat – 60 minute

Raport 35 de pagini

Conține:

Evaluare Inteligențe Multiple

Evaluare Pattern Cognitiv

Rapoarte de Personalitate

Evaluare Parametrii Energetici

Evaluare Parametrii Energetici

Raport Complet de Evaluare și Analiză Fractală

480 lei

Timp alocat – 90 minute

Raport 47 de pagini

Conține:

Evaluare Inteligențe Multiple

Evaluare Pattern Cognitiv

Rapoarte de Personalitate

Evaluare Parametrii Energetici

Evaluare Parametrii Energetici

Înscrieri

Thanks for sharing!

Front_site project

Sesiuni de Evaluare a Inteligențelor Multiple . ed III

Vrei să venim în orașul tău? Hai să o facem realitate!