Meditația Reîntregirii Sufletului

Durată
19 minute
Arie
Free Resources
Locație
Online
Descriere

Vocea regăsirii puterii tale personale

Sufletul este partea din noi ce ne conține misiunea, Darurile cu care am venit în această întrupare și toate programele pozitive care să ne susțină viața, devenirea și împlinirea.

El se fragmentează cu fiecare neiertare, cu fiecare lecție neînțeleasă și cu fiecare acțiune ce nu se aliniază la Binele Cel mai Înalt al tuturor celor implicați, respectiv tot ce cu lucrul, cu fapta sau cu gândul acționăm conștient sau inconștient în afara Planului Divin.

Părți din sufletul nostru rămân captive, în viața aceasta și în alte vieți. Ele se cer readuse acasă, rănile vindecate, iertările împlinite.

Pas cu pas, cu fiecare reîntregire, ne apropiem de Adevărul Divin pe care Sufletul nostru îl cunoaște și învățăm să trăim Viața însăși în pace, adevăr și armonie cu noi, cu lumea și cu Universul.

Pace și regenerare

Practica meditativă creează o fereastră în cotidianul „pe repede înainte”. O poți folosi pentru a-ți reface rezervele de energie, ori pentru a încheia o zi dificilă. Mintea și corpul tău îți vor mulțumi.

Cum o poți practica?

Rezervă timp pentru tine!

Meditația este unul dintre cele mai bune instrumente pentru liniștirea minții și reconectarea cu propria persoană. 

În învălmășala zilnică, ea devine o pauză de pace și reîncărcare, când lași deoparte task-urile și grijile, făcându-ți ție loc în propriul program. 

Dacă ești la început sau ai puțină experiență, urmează cei trei pași:

Găsește-ți locul

O cameră liniștită, ori o bancă în parc, ferită de trafic sunt perfecte pentru a începe meditația.

Stai într-o poziție confortabilă

Un corp relaxat, susținut, te ajută să menții starea de liniște interioară. Astfel, așează-te pe un scaun, ori întins pe podea, cu o pernă sub genunchi, astfel încât să te simți susținut.

Închide ochii și urmează vocea

Partea minunată din meditațiile ghidate este în a te lăsa purtat de vocea ghidului. Chiar dacă nu ai experiență, îi vei simți beneficiile.

Sfat practic

Pentru siguranța ta, nu asculta această meditație când ești la volan sau operezi utilaje grele.

Rezultate

Un Tu mai liniștit și mai conștient!

Cine nu și-ar dori să poată trăi la maxim fiecare zi, să se bucure de moment și să lase deoparte suferința și tensiunile?

Imaginează-ți cum ar fi să trăiești și tu așa!

Thanks for sharing!

Share on twitter
Share on facebook
Share on pinterest
Share on whatsapp
Share on telegram
Meditatia Reintregirii Sufletului

Meditația Reîntregirii Sufletului

Vrei să venim în orașul tău? Hai să o facem realitate!