Zeița Interioară

Data
12 și 13 martie 2022
Arie
Next Events, Start point
Locație
Târgoviște I Lead Your Life Center
Descriere

Vocea regăsirii puterii tale personale

Acest workshop este o Călătorie a Femeii către Centrul Ei, ghidată cu grijă, compasiune și iubire. Vom aduce vindecare, forță și iubire feminității noastre, pentru a le putea apoi integra în cel mai practic mod în realitatea de zi cu zi.

În Creație, Femeii i s-a încredințat binecuvântarea și responsabilitatea de a da VIAȚA și de a o susține în nenumăratele ei forme.

Este vremea, acum poate mai mult decât până acum, ca minunata creatură numită Femeie să-și cunoască și să-și manifeste feminitatea în cele mai frumoase și puternice moduri.

Să ne modelăm viitorul cunoscându-ne pe noi, conștientizând darurile și binecuvântările Divine este o abilitate-cheie. Această abilitate este antrenată în cadrul workshopului de feminitate Zeița Interioară.

Iubirea e Putere, iar Femeia este clădită din iubire tocmai ca prin iubirea ei să onoreze Viața.

Cât de des trăim cu adevărat esența noastră?

Suntem fiicele Lunii și ale Mamei Pământ. Fericirea și sănătatea ne însoțesc când învățăm să  Onorăm ceea ce suntem. Oricare ne-ar fi vârsta sau etapa de viață.

Din agenda workshopului

Repere pe care le vom parcurge în cele 2 zile de workshop

Femeia are 3 nivele forte de iubire pe care le poate experimenta și dărui, 3 poli ce pot funcționa armonic și sinergic – iubirea din pântec, senzuală și născătoare de viață, iubirea inimii, necondiționată și compasională și iubirea de la nivel mental pe care o numim… strategie, intuiție sau inspirație.

Fiecare femeie are acest potențial. Vei conștientiza propria-ți natură și vei învăța să-ți folosești aceste daruri din naștere!

Arhetipurile zeiței

Vom lucra cu cele 4 arhetipuri yin și energia specifică fiecăruia dintre ele, lumina și umbra lor. Le cunoaștem, le recunoaștem, le inițiem și le permitem manifestarea armonioasă, într-un spațiu de vindecare a trecutului.

Energia lunii și cele 5 elemente

Vei afla ce element - apa, aer, foc, pamânt, eter - susține vibrațional fiecare arhetip și cum să îți acordezi propria energie la fazele Lunii, astrul feminității și bunica umanității.

Închide ochii și urmează vocea

Corpul tău și spiritul tău îți vorbesc povestea. Vom experimenta împreună meditația, invocația, divinația, astfel ca vocea ta interioară să primească spațiu și timp să fie auzită.

Atelier creativ

Spre final de workshop, când vei fi experimentat, vindecat și onorat părți din tine, vei da formă unicității tale. Folosind culori și texturi, energiile arhetipale vor fi transpuse în plan material într-un spațiu al feminității trăite în iubire și compasiune.

Glasul zeiței

Este preferabil să curgi elegant prin viață în loc să te războiești cu tine și cu lumea.

Adresabilitate

Este pentru tine?

Un workshop de feminitate este, în mod evident, creat să îmbunătățească autocunoașterea și manifestarea ca femeie. De aceea, este deschis accesul doar femeilor, de orice vârstă.

De ce ai alege să participi? Poate pentru că vrei, poate pentru că simți, dar iată câteva aspecte, în care dacă se întâmplă să te regăsești în acest moment al vieții, îți pot spune sigur că acest workshop îți poate fi de mare folos!

Trezește zeița interioară!

Te invit cu iubire, putere și vitalitate în acest cerc de feminitate să aflăm și să ne aflăm, să trezim Zeița Interioară ce așteaptă atenția și iubirea noastră.

Zile
Ore
Minute
Secunde
Detalii organizatorice

Când?

12 și 13 martie 2022

Unde?

În Târgoviște – Lead Your Life Center – Tudor Vladimirescu 45.

Investiție?

469 lei, 1 persoană

Agenda

Sunt incluse

*Sunt disponibile doar 8 locuri!

Thanks for sharing!

Zeița interioară_site_1500x1000

Zeița Interioară

Vrei să venim în orașul tău? Hai să o facem realitate!