REIKI TRAINING

SISTEME

În evoluția ta îți suntem alături cu inițieri în sistemele Reiki – tradițional și neo-Reiki. 

PRACTICĂ

SEMINARII

Seminarii de grup săptămânale, online și offline în care răspundem la întrebările despre sisteme, facem practică și medităm într-o atmosferă caldă, primitoare, alături de alți prieteni. 

Nu îți face griji privind nivelul tău de experiență. Echipa noastră îmbrățișează principiul învățării prin împărtășire. Astfel vei avea parte de învățămintele deprinse de ceilalți participanți, precum și posibilitatea de a-ți oferi propria trăire ca exemplu pentru binele celorlalți. 

Susținerea reciprocă e cheia către evoluție, așa cum și Mikao Usui, fondatorul sistemului Reiki a oferit ca învățătură în esența principiilor. 

.

Seminariile vin într-un pachet de 4 ședințe cu durata de aproximativ 2h. După comunicarea intenției tale de a participa, vei fi contactat în cel mai scurt timp de un membru al echipei pentru oferirea detaliilor de participare. 

TERAPIE

Terapia energetică (Reiki, Munay Ki), prin privirea holistică pe care o are asupra omului, nu se ocupă doar de segmente ale acestuia, ci de întreaga ființă.

În cunoașterea ancestrală, trupul, sufletul (și emoțiile), mintea (conștientul și subconștientul) și spiritul (supramentalul) sunt componente, mecanisme ale unui întreg, iar acest întreg este abordat firesc holistic, nu pe segmente. Așa cum este dovedit că orice boală își are cauza ei spirituală, soluția reală nu se află în eliminarea bolii ci în abordarea cauzei.

Terapia îți oferă susținere energetică. 

O „gură de aer” care să te ajute să vezi mai clar, mai ușor și poate chiar să te ajute să înțelegi, să vezi din perspective noi și mai corecte.

Orice sesiune de terapie pornește cu o evaluare radistezică și vei primi consiliere și ghidaj pentru obținerea rezultatelor dorite. Odată ce programezi sesiunea, vei fi contactat în maxim 24h pentru a stabili detaliile.


Însetat de cunoaștere?

Special pentru tine am pregătit un video în care Teodora Gabriela Călin, unul dintre maeștrii noștri, fondator al Școlii 5 Elemente, spune povestea sistemelor Reiki. Vizionare plăcută!

Acest site folosește cookies pentru a-ți asigura o experiență plăcută. Continuarea navigării reprezintă acordul tău. Politica Cookies.