Grup de Meditație

Serile Heartful

Relaxare, regenerare și multă BUCURIE!

Locurile sunt limitate!

Regăsește-ți liniștea, bucuria și productivitatea!

Meditaţia, prezentă de mii de ani în școlile spirituale orientale și în practicile șamanice, s-a dovedit științific a fi una dintre cele mai eficiente metode de combatere a oboselii şi stresului, de recâştigare a calmului şi clarităţii.

Într-o lume atât de agitată și tot timpul pe fugă, abia ne mai găsim timp pentru noi înșine. De aceea am ales să începem acest program cu scopul de a-i ajuta pe oameni să-și găsească liniștea, aducându-i în prezent, în inima lor.

Cu toții avem nevoie de propriul spațiu, și tu ai un astfel de spațiu deja, în inima ta și în corpul tău. Vei fi ghidat cum să îl cultivi și să îl folosești pentru a-ți recâștiga calmul și claritatea mentală, pentru a te relaxa și regenera.

Lunea, de la 19.30 la 21.00, ești invitat să intri în spaţiul calm al acelei minţi mai înalte, mintea de dincolo de minte, despre care au vorbit deopotrivă iniţiaţii, practicanţii şi psihologi ca Jung. 

În spațiul confortabil și liniștit ai casei tale, vei fi călăuzit în serile de meditație de un meditation coach autorizat ce te va ghida și susține în practica ta proprie. Nu ai nevoie să iei cu tine nimic! Nu trebuie să faci nimic, doar să fii deschis spre a-ți dărui ție, doar ție, o oră și jumătate de pace pe săptămână.

Ce se întâmplă în serile Hearful?

Ne întâlnim într-un spațiu sigur, liniștit și cald

Facem cunoștință unii cu ceilalți

Medităm împreună după un ghidaj live, cu muzică ambientală

Trăim emoțiile care vin după o săptămână plină și le lăsăm să se descarce

Împărtășim experiența cu oameni ca noi

Plecăm acasă mai ușori și reîncărcați pentru săptămâna ce tocmai a început

Maria Cristina Călin

psiholog • mindfulness trainer • meditation coach

Sunt o căutătoare de căi și un observator, veșnic uimită de frumusețea din jurul meu și de lucrurile pe care compasiunea, încrederea și trăirea sinceră le pot construi pentru oameni.

Cred în puterea oamenilor de a crea, de a fi și de a trăi în contact cu sine. Este un exercițiu continuu, dar care oferă unele dintre cele mai puternice sentimente, pentru simplul fapt că ajungi să experimentezi viață la un alt nivel, dincolo de măști, de tipare ori de ceea ce alții au creat pentru tine.

Pentru a le aduce împreună, mintea, corpul și spiritul, am ales practica iubirii, a compasiunii și a sincerității față de sine, iar aceste le ofer și celor care mă aleg ca terapeut și partener de cale.

 

Pentru cine sunt Serile Heartful?

Meditaţia este un răgaz de linişte, un proces şi o stare de relaxare, reflecţie şi contemplare. În timpul meditaţiei au loc reacţii contrare celor produse de stres: pulsul şi tensiunea arterială scad, respiraţia devine mai lentă şi muşchii se relaxează. Are, de asemenea, un efect de calmare şi deseori generează o prezenţă mai intensă, încredere, un sentiment de conectare şi autocontrol.

Este recunoscută ştiinţific legătura între meditaţie şi neuroplasticitate – capacitatea de reconfigurare cerebrală a traseelor care ne permit diverse procese mentale și totodată meditaţia s-a dovedit una dintre cele mai eficiente metode de combatere a oboselii şi stresului, de recâştigare a calmului şi clarităţii.

Meditaţia a devenit un instrument de reconfigurare și elevare în conștiință a omului modern.

Este o practică de ajutor pentru tine, mai ales dacă te afli în una sau mai multe din provocările moderne:

Traversezi o perioadă stresantă

Ești o persoană activă și implicată dar tinzi să începi multe și să finalizezi mai puțin decât ai vrea și asta te supără.

Petreci timp în stări emoționale sau gânduri negative

Sunt alături de tine furia, nemulțumirea, vinovăția, supărarea sau teama. Oricât de pozitivi ne-am crede, suntem înconjurați de aceste vibrații joase oriunde am privi și este posibil să ne atingem supra-plinul. Este benefic să le eliberăm și să cultivăm starea de bine.

Somnul tău nu este odihnitor

Mintea are nevoie de un spațiu de liniște și calm, la fel cum emoțiile de peste zi se cer înlocuite cu pace. De fapt, odihna nu o facem noi ci se intâmplă de la sine. Odihna adevărată este regeneratoare. Ca să ne odihnim însă, mintea și emoțiile trebuie să învățăm să le liniștim.

Pur și simplu te simți obosit

Nu vorbim de oboseala naturală după efort fizic susținut ci de cealaltă oboseală. Cea care are dincolo de ea lipsă de vitalitate, de motivație, epuizare psihoemoțională sau mentală. Dacă ești obosit fără să fi făcut efort fizic, nu sta prea mult în starea aceasta. În timp, sănătatea fizică va avea de suferit.

Te simți agitat sau presat de timp

Ai multe de făcut dar nu simți că ai timp sau energie pentru toate? Îți este dificil să prioritizezi astfel încât să ai timp și pentru tine? Pare că orice ai face nu faci destul? Ai nevoie de o pauză pentru tine și o tot amâni, atunci ia-ți timp și doar vino în grupul de meditație! Va fi pauza ta.

Nu te poți concentra

Mintea îți este mai mult în trecut sau în viitor, de aceea tinzi să ratezi prezentul iar gândurile te obosesc. E momentul în care să cultivi pacea și să-ți întrerupi furtuna! Poți începe cu o... meditație.

Rezervă-ți ora de regenerare acum!

Zile
Ore
Minute
Secunde
Înscrie-te pentru următoarea luni!

Ce abilități îți vei dezvolta

Pace în gânduri și claritate mentală

Gândurile ne creează realitatea. Prin practica meditativă înveți să devii conștient de gândurile tale și să poți apoi alege ce menții și ce eliberezi. Până la urmă, suntem noi ai minții sau mintea este a noastră?

Auto-observarea stărilor tale

Stările noastre sunt create de gândurile și emoțiile noastre, Iar apoi stările noastre se reflectă în fiecare din acțiunile noastre, amprentându-le cu acea energie. Educația formală nu ne-a oferit instrumente să ne cunoaștem și să recunoaștem importanța lor asupra vieții pe care o trăim. Prin practica meditativă vei dezvolta această abilitate de a deveni conștient de stările benefice și ne-benefice ție și cum să le administrezi optim.

Obiectivitate

Se știe că nu contează ce se întâmplă ci ce percepem noi din ce se întâmplă. Obiectivitatea este abilitatea de a vedea o acțiune dincolo de propriile tipare mentale și de încărcătura emoțională. Este o abilitate ce-ți va permite să reduci suferința emoțională, iar acțiunile și alegerile tale să fie libere de judecăți sau temeri.

Capacitatea de autocontrol

Practica meditativă îți construiește în timp claritate și discernământ. Înveți să distingi propriile tipare de cele induse, fie ele mentale sau emoționale, să te cunoști și să valorizezi propria-ți unicitate în mod conștient.

Regenerare și energizare

Se spune în povești că Făt-Frumos creștea într-un an cât alții în zece și nu e întru-totul fals. Alinierea corp-minte-inimă din practica meditativă devine în timp stare obișnuită. În sine această stare este regenaratoare, iar acțiunile din această stare de a fi, numită și stare de flux, nu consumă ci hrănesc și împlinesc ființa.

​​Cultivi conștient stări înalte de conștiință

Pe scala Conștiinței umane, în zona inferioară a spectrului sunt frica, rușinea, vinovăția, agresiunea sau reactivitatea, însoțite de mult consum energetic, haos și lipsă de eficiență. Prin practica meditativă vei învăța să integrezi și să trăiești apoi iertarea, compasiunea, iubirea sau pacea, stări din spectrul superior al conștiinței umane ce sunt însoțite de eficiență, productivitate, bucurie, gândire constructivă și stare de împlinire personală ca parte a întregului.

Iată cum se vor schimba lucrurile pentru tine

Devii mai prezent și relaxat în propria viață

Somnul îți este mai odihnitor și te regenerează cu adevărat

Îți folosești mintea, nu te folosește ea pe tine

Te raportezi la tine însuți cu compasiune și îți oferi grija de care ai nevoie

Trăiești viața la potențialul ei real

Te cunoști și recunoști mai bine pe tine și abilitățile tale

Întrebări frecvente

Nu este nevoie să ai o practică anterioară. Meditațiile vor fi alese astfel încât să fie benefice oricărui nivel de experiență.

Teoretic, nu. La aceste seri poate participa oricine cu vârsta peste 18 ani. În cazul în care ai sub 18 ani și dorești să participi la o seară de meditație, scrie-mi aici.

Tipul de meditație de relaxare și regenerare pe care îl vom practica nu are contraindicații medicale. În cazul în care ești îngrijorat cu privire la un diagnostic medical sau psihiatric specific și îți dorești să participi, scrie-mi în secțiunea de contact și vom programa împreună un apel în care să vedem dacă serile Heartful sunt potrivite pentru tine.

Atât timp cât hainele alese îți permit să te relaxezi și îți sunt confortabile, este perfect. Recomandarea mea sunt ținutele lejere, din materiale naturale.

Înțelegem schimbările de program. În cazul în care ai achitat seara, însă a intervenit ceva, ne poți lăsa un mesaj în secțiunea de contact sau la numărul 0723 623 388 cu maxim 5h înainte de întâlnire. Biletul tău va rămâne valid pentru următoarea săptămână. Acest lucru este important, deoarece locurile sunt limitate.

În cazul în care nu ne anunți în prealabil, biletul va fi anulat.

Înscrieri și abonamente

Prima seară Heartful are loc 7 septembrie 2021, la sediul Lead Your Life Center, urmând apoi săptămână de săptămână, online. Poți plăti online pentru o singură seară, ori un abonament de 5 săptămâni.

O Seară Heartful

50Ron

Luni, începând cu ora 19.30

online pe platforma Zoom

. acces o persoană .

Abonament Heartful

250 Ron

175Ron

Luni, începând cu ora 19.30

online pe platforma Zoom

. acces o persoană .

Rezervă-ți locul și plătește la centru!