Maria Cristina Călin

Therapeutic Art Coach . Psiholog și Psihoterapeut Experiențial în formare

Background

Sunt o căutătoare de căi și un observator, veșnic uimită de frumusețea din jurul meu și de lucrurile pe care compasiunea, încrederea și trăirea sinceră le pot construi pentru oameni.

În viață am descoperit arta, sub toate formele ei, iar în spatele culorilor și expresiei se afla vindecarea, într-una dintre cele mai sincere aspecte ale ei. Astfel, am adoptat-o ca mijloc de a susține procesul de devenire și pentru cei care vor alege să pășească pe drumul spre sine, să se regăsească în aici și acum în deplină sinceritate.

Cred în puterea oamenilor de a crea, de a fi și de a trăi în contact cu sine. Este un exercițiu continuu, dar care oferă unele dintre cele mai puternice sentimente, pentru simplul fapt că ajungi să experimentezi viață la un alt nivel, dincolo de măști, de tipare ori de ceea ce alții au creat pentru tine.

Ducem cu noi moștenirea familiei, a neamului în care ne-am născut, a poveștilor pe care le-am auzit în copilărie, a iubirilor trăite, a prieteniilor avute, a fantomelor trecutului și nălucilor viitorului. Ducem cu noi o putere de care, de cele mai multe ori, nici nu suntem conștienți, însă pe care nimeni nu ne-o poate lua. Cum ar fi să devii conștient de ea și să o manifești, fără teamă?

Pentru a le aduce împreună, mintea, corpul și spiritul, am ales practica iubirii, a compasiunii și a sincerității față de sine, iar aceste le ofer și celor care mă aleg ca terapeut și partener de cale.

Acreditări

Calea mea în această lume a început cu inițierea în Reiki și practica radiesteziei.

Acestora li se alătură licența în Psihologie de la Universitatea din București (2019) și diploma de master în Psihodiagnoză, Psihoterapie Experiențială Unificatoare și Dezvoltare Personală (2021).

Împreună, în prezent, este întotdeauna mai ușor.