Buzău 18 & 19 noiembrie 2022. Provocări și rezolvări

Data
18 - 19 noiembrie 2022
Arie
Evolution & Knowledge
Locație
Sanctuarium I Buzău

Ește frumoasă toamna ta? Sperăm că da!

Ne bucurăm să ne reîntâlnim în Buzău cu oameni frumoși interesați de echilibru, succes și pace-n suflet.

În perioada 18-19 noiembrie revenim în Sanctuarium, ocazie cu care te invităm cu drag într-o experiență spirituală din care poate vei pleca cu noi conștientizări și răspunsuri la provocările momentului tău de viață.

Agenda evenimentului cuprinde:

De data aceasta, parafrazând celebra deja replică  “Iarna se apropie”, pregătim antidotul!

Fie ca iarna de afară să ne păzească de iarna din suflete, pentru că și acolo, în suflet, câteodată e ger și întuneric. Și când este așa, devenim vulnerabili. Sensibili și uneori nepregătiți la ceea ce vine către noi dar și la ceea ce vine din noi. Din trecut, din umbre, din iluzia separării.

În antidot am inclus:

 • o parte – workshop. Imunitatea. Provocări în evoluția personală și cum să le rezolvi
 • o parte 1 la 1 – sesiuni individuale de terapie și mentorare
 • o parte – inițieri în sisteme reiki și Ordinul Melchizedek
 • BONUS – seminar de practică.

Poți alege o parte sau pe toate, dar trebuie să alegi repede, pentru că sunt puține locuri tocmai pentru a crește interacțiunea în beneficiul celor care participă. 

Înscrieri se pot face până cel târziu pe 15 noiembrie, în limita locurilor disponibile.

Rezervă acum!

Oferă-ți această experiență pentru minte, suflet și spirit să afli și să te afli, să îți cunoști și să-ți onorezi UNICITATEA, să o accesezi și să o manifești întru bun și bine.

Zile
Ore
Minute
Secunde

workshop   I   sesiune individuală   I   inițiere   I   seminar de practică

vineri 18 noiembrie 2022, ora 18.oo – 21.00

Imunitatea este protecție. Protecția se creează din interior pe de o parte și susținută de Dumnezeu, caz în care o numim protecție Divină (parametru radiestezic măsurabil) pe cealaltă parte. Din practica terapeutică din ultimii 10 ani am constatat că mai adesea suntem în situație de autosabotare decât în situație de plată karmică. Cum o facem?

Cum creăm breșe și cum putem reface aceste breșe ca să ne întărim în fața agresiunii și autoagresiunii?

Există o treaptă a conștiinței dincolo de care avem imunitate? Cum ajungem acolo și cum menținem acel nivel? Vedem împreună, la acest workshop!

Vei avea posibilitatea de a descoperi punctele “nevralgice” personale care antrenează slăbirea imunității și cum poate fi, prin autocunoaștere și practică spirituală, întărită apărarea.

sâmbătă 19 noiembrie 2022

Sesiunea individuală are rolul de a te ajuta să te cunoști din noi perspective, de a afla unde sunt oportunitățile și unde sunt blocajele pentru tine și, în încheiere, de a deschide împreună cu tine calea pentru ceea ce ai putea aborda imediat pentru o creștere a stării tale de bine, a vitalității și clarității. Durata – 60 de minute.

Structura sesiunii, în cazul în care nu se dorește specific un anume lucru, este compusă din  evaluare radiestezică și ghidaj pentru parcursul optim.

Îți sunt la dispoziție în exact ce te preocupă ACUM.

Rezervă loc și vino cu întrebările și provocările tale! 

sâmbătă 19 noiembrie 2022, ora 17.3o – 19.30

Inițieri & Seminar de practică

Toate școlile spirituale din toate timpurile au cunoscut acest adevăr și au integrat în practicile lor căi în care omul să vadă dincolo de dualitate, dincolo de suferință, dincolo de separare. Practica este deschide cunoașterea, iar pentru a practica este necesar un acordaj, o inițiere, pe care maestrul îl transmite elevului aspirant, deschizând calea practicii.

Inițieri disponibile – 19 noiembrie: 

 • Reiki Usui
 • Karuna Reiki
 • Shamballa Reiki MDH
 • Gendai Reiki
 • Grand Master Reiki 
 • KiManna
 • Ascension Reiki
 • Ordinul Melchisedek – inițierea în Ordin (preoție), Reverend, Grand Minister

Nu suntem singuri niciodată. Fie că suntem sau nu conștienți de asta, în manifestare în acest plan sunt deopotrivă energii materiale, vizibile (efecte) și energii subtile (cauze) care le determină pe cele materiale.

Experiența din vizibil se naște în invizibil. La fel cum ideile noastre nasc acțiunile și ceea ce vedem este rezultatul lor. Dacă vrem rezultate diferite, e cazul să schimbăm acțiunile. Iar ca să putem schimba acțiunile este necesar ca ÎN NOI să schimbăm ceva.

Stările, alegerile, gândurile și emoțiile ne determină rezultatele. Să ni le cunoaștem, cu lumini cu umbre și întuneric înseamnă să ne cunoaștem toate părțile din noi și să facem pace. Pacea din interior creează pace în exterior la fel cum războiul din interior creează război în exterior. 

Vrei o schimbare? Fă să fie în bine!

Poți începe de aici, din Buzău, în noiembrie 2022!

Locație și agendă

18 noiembrie 2022 | workshop I 18:00 - 21:00
19 noiembrie 2022 |
10:00 - 16:00 I sesiuni individuale
17.30 - 19.30 I seminar


Participarea la eveniment se poate face doar pe bază de înscriere confirmată, prin apel sau mesaj, până la data de 15 noiembrie.

Buzău, Str. Crinului 9

Teodora Gabriela Călin

Life & Business Coach Certificat, maestru Reiki

Cred în puterea noastră de manifestare şi ştiu că toţi ne-am născut cu potenţialul fericirii, abundenţei şi împlinirii.

Cred în oameni și cred că bucuria și bunăstarea nu trebuie să rămână doar cuvinte. Îmi place să le văd pe fața și în sufletul oamenilor!

De aceea, a acorda suport pe cale celor ce urmăresc creșterea personală sau profesională înseamnă pentru mine a vedea bucuria împlinirii în ochii celui din fața mea.

Detalii și înscrieri

Andreea Subășeanu

Organizator Sanctuarium Buzău

0761 938 102

intervalul 10:00-18:00

0761 938 102

mesaj, disponibil 24/7

Thanks for sharing!

Buzău_product 1500x1000

Buzău 18 & 19 noiembrie 2022. Provocări și rezolvări

Vrei să venim în orașul tău? Hai să o facem realitate!