InEvo . ediția a III-a

Durată
5 module . 1 modul/lună
Data
15 noiembrie 2022
Locație
mixt: Lead Your Life Center
&
Online | Zoom

Vrei să înțelegi de ce trăiești ce trăiești?

Ești interesat să te descoperi, să înțelegi de ce trăiești ce trăiești și cum poți să faci valorifici resursele native într-o experiență de viață frumoasă, conștientă, optimă, care să conteze pentru tine dar și pentru mediul tău, jobul sau afacerea ta? Atunci în inEVO ești exact unde trebuie!

InEVO nu este un curs de formare profesională, ci unul de dezvoltare personală prin cultivarea de abilități, extinderea cunoașterii de sine și a lumii.

În cursul de radiestezie inEVO țintim extinderea cunoașterii asupra propriei persoane, asupra planurilor de existență și asupra experiențelor de viață.

Radiestezie pentru evoluție

Radiestezia (denumită modern inforenergetică) este o disciplină importantă într-un parcurs de creștere personală și constientizare de sine. Ea poate fi abordată atât de sine-stătătoare (sunt școli specifice și la noi în țară) dar și ca accelerator pentru practicanți ai sistemelor de lucru în plan energetic, a celor pregătiți să afle mai multe despre sine, despre univers, despre structurile și entitățile ce coexistă în planurile universului și a celor care prin natura meseriei își ghidează și asistă semenii prin consiliere sau terapie.

Aplicativ de la prima întâlnire

Ne axăm pe dezvoltarea de abilități pentru măsurarea radiestezică și crearea unor conexiuni, respectiv modalități în care radiestezia vine ca un plus în practica altor sisteme (școli spirituale, practică psihologică sau holistică), nu doar ca terapie în sine.

Ce face din InEvo un accelerator unic de evoluție?

Structură modulară

Programul conține 5 module (lunare), fiecare modul cu câte 2 întâlniri bilunare a 3 ore fiecare.

Proces de învățare axat pe nevoile tale

De la simplu la complex explicăm și integrăm pas cu pas cunoașterea. În cazul în care se simte nevoia extinderii practicii, vom include gratuit sesiuni speciale intermediare celor 2 întâlniri lunare. Fiind un curs practic, vei fi susținut și ghidat să practici în echipe, în grup, în viața ta de zi cu zi.

Dezvoltare reală

Grupul inEVO din cadrul programului va avea doar 10 membri, pentru maxim de beneficiu. Dezvoltarea individuală va fi amplificată astfel cu ajutorul relaționării într-un grup de oameni cu abilități complementare și aspirații comune.

Acces facil

Sesiunile din program vor fi organizate online pe platforma Zoom, iar tu vei putea participa de oriunde în lume. De asemenea , vei avea parte de suport tehnic din partea echipei noastre.

Programă dedicată

Fiecare lună - un modul. Fiecare modul cu o programă specifică lui, pe care o găsești detaliată chiar aici în pagină.

Suport de curs

Pentru fiecare modul vei folosi un suport de curs ce-ți va rămâne la dispoziție pentru consultare ulterioară și reamintire. Poți reveni oridecâte ori ai nevoie asupra lui, pe durata vieții, să-ți regenerezi informația.

Deschiderea minții

Parcursul inEVO îți va explica și stabiliza concepte, îți va construi un mod facil de înțelegere a propriei persoane și a experiențelor de viață. Vei învăța să accesezi informația și energia, să-ți extinzi percepția asupra lumii subtile, a planului cauzal, spiritual și a experienței materiale în multe aspecte ale sale.

Integrarea în Cotidian

Vei afla despre moduri de a aduce cunoașterea din InEvo în toate ariile vieții tale.

Pasul spre claritate

La deschiderea celei de-a treia ediții a InEvo, ți-am pregătit o ofertă specială! Aruncă o privire!

Eu sunt Teodora Gabriela Călin și voi fi ghidul tău!

trainer • speaker • teacher • life&business leadership coach

Cred în oameni și cred că bucuria și bunăstarea nu trebuie să rămână doar cuvinte. Îmi place să le văd pe fața și în sufletul oamenilor! De aceea, a acorda suport pe cale celor ce urmăresc creșterea personală sau profesională înseamnă pentru mine a vedea bucuria împlinirii în ochii celui din fața mea.

De peste zece ani practic Reiki, tehnici de meditație, radiestezie, șamanism, cristalo și aromoterapie și de 8 ani formez elevi în aceaste practici.

Magia radiesteziei este că potențează enorm creșterea personală, orice altă practică ai aborda. Este instrumentul UNIC din trusa ta de creștere care îți revelează unde te afli, cât ai progresat, care sunt punctele care cer atenția ta, cum să-ți optimizezi alegerile și mai ales, cum să te conectezi la aspectele tale Divine și să creezi aici, pe Pământ, acel parcurs care să te împlinească în toate aspectele tale muritoare și nemuritoare.

Nu suntem doar trup, doar minte și nici doar suflet. Suntem un Univers ce merită explorat, cunoscut, și manifestat în Legea Iubirii. De aceea am creat programul inEVO.

Adu lumină în propria viață

În orice punct ești ca evoluție, oricare îți sunt provocările sau întrebările, inEVO te va ajuta să aduci LUMINĂ, să vezi mai clar și să îți conștientizezi puterea personală și misiunea divină.

Suntem co-creatori

Este nevoie de noi toți AZI pentru a crea Lumea de mâine mai conștient, mai ușor și mai … împreună, în cunoștință de cauză. Și da, inEVO îți va arăta mai mult din tine, din ce te înconjoară și din… Adevărul Divin.

Nu adevărul meu, nu al altor oameni, nu al religiilor sau școlilor spirituale, Înveți să afli chiar tu, direct și nemijlocit, care este calea ta optimă de întoarcere în Unime, de iluminare.

InEVO este un parcurs cognitiv și experiențial de creștere pentru Om, creat cu drag de Om, rezultat din peste 10 ani de căutări, biblioteci de scrieri sacre, cunoaștere și practică spirituală, oferit acum în forma unui program de doar 5 luni.

 

Ce ți-ai propus pentru următoarele 5 luni pentru evoluția ta?

Pentru cine este InEVO?

Pentru orice persoană angajată pe calea propriei evoluții, indiferent de palierul la care se află.

InEVO este un accelerator al conștientizării și percepției ce aduce instrumente palpabile, clare, să te înțelegi și să înțelegi, să crești nivelul tău de conștiință.

Cursul inEVO este creat nu doar pentru cei care asistă și ghidează creșterea celorlalți, ci pentru orice om implicat pe o cale de creștere personală, indiferent de calea aleasă (ex. reiki, yoga, thetahealing, astrologie, hologeneză, numerologie, șamanism, ș.a.m.d.)

Cu ajutorul măsurătorilor radiestezice fiecare își poate evalua progresul personal, eficiența acțiunilor, beneficitatea grupurilor, situațiilor, relațiilor, alimentației, și multe altele, astfel încât parcursul schimbării să fie mai ușor, mai scurt, administrând cauze și nu efecte.

Și asta nu e tot…

InEVO adaugă un nou instrument de cunoaștere terapeuților, consilierilor de dezvoltare personală, astrologilor, numerologilor sau psihologilor care doresc să aprofundeze cunoașterea clienților lor cu un profil energo-informațional și astfel să adauge o abordare complementară pentru rezolvarea provocărilor cu care se confruntă beneficiarii serviciilor lor.

Conținutul de parcurs al programului InEVO

Modulul 1 . Inițiere

Radiestezia în istorie și prezent. Instrumente radiestezice.

Surse de semnal. Starea de conectare. Fazele premergătoare conectării. Calibrarea terapeutului și a instrumentului de măsurare.

Crearea și stabilizarea circuitului de măsurare radiestezică. Starea de măsurare și mediul de măsurare.

Akasha și Gaia. Radiațiile telurice - benzi și noduri Hartman. Amenajarea benefică a spațiului. Aplicații practice.

Bazele algoritmării eficiente. Tehnici de bază în determinarea dimensiunilor, timp și spațiu..

Conectarea cu ghizii spirituali/îngeri păzitori; determinarea numelui. Aplicații practice.

Modulul 2 . Basic

Biocâmpuri fizice (BCF) plante, animale, oameni. Centrii energetici principali (chakre) – determinări, influențe asupra percepției, valori optime și metode de susținere a nivelului optim.

Variabilitatea biocâmpurilor. Imunitatea și biocâmpurile.

Anomalii bioenergetice ABE și Anomalii bioenergetice patogene ABEP. Tehnica de reducere a ABEP. Aplicații practice.

Integritatea biocâmpurilor. Curățarea și Refacerea biocâmpurilor. Aplicații practice.

Stringuri; stringuri karmice, conștiente sau inconștiente. Terapia stringurilor. Aplicații practice.
Structuri energetice – kundalini, fizic, noesic (sufletesc/emoțional), biosic (mental) și influențele lor asupra întregului. Integritatea structurilor.

Starea de sănătate SS. Starea de vitalitate SV. Energii benefice fundamentale EBF. Beneficitate de moment și de perspectivă. Metode de variație conștientă a EBF. Aplicații practice.

Vârsta astrală VA. Etapele genezei, Dumnezeu și Crearea Spiritelor, universuri și universuri materiale, tipuri de spirite întrupate pe Terra, om și OM.

Realizarea Voii Divine RVD. Lifestyle în acord cu VD.

Karma proprie și karma de neam. Linii karmice generaționale – determinare, influențe și metode de echilibrare. Vindecarea tiparelor generatoare de dezechilibre karmice personale.

Optimizări cu ajutorul radiesteziei - time management, relații, proiecte, acțiuni, decizii/alegeri curente conștiente. Aplicații practice.

Modulul 3 . Self-help

Integritatea pe structuri și Structuri adăugate benefic și malefic. Legături și contracte karmice. Terapia structurilor. Aplicații terapeutice.

Compatibilităţi C. Compatibilitatea pe structuri. Aplicații – job, cuplu, familie.

Punerea în starea de vindecare – PSV. Tehnici de redresare inforenergetică.

Amprente infoenergetice benefice și malefice. Talismane. Curățarea amprentelor nebenefice. Aplicații practice.

Spaţii energoinformaționale. Creare și recunoaștere. Spații terapeutice.

Entităţi noesice EN. Tipuri de entități sufletești, localizări, grad de fragmentare, grad de curățenie.

Tehnici de recuperare, curățare și refacere a sufletului.

Entităţi noesice fals benefice – ENBF. Entităţi conceptuale – EC Malefice şi Benefice, blesteme și binecuvântări. Puterea gândului conștient.

Entități întrupate, neîntrupate și deztrupate. Poltergeist și walk-in – contracte între suflete. Determinarea tipurilor de entități în trup.

Misiunea personală MP a vieții, a momentului, a zilei.

Yin și Yang – la naștere și într-un moment specific.

Dinamica în cuplu. Cultivarea echilibrului. Lecțiile specifice în trup. Cuplul sacru.

Sacralizarea vieţii. Sinele Divin și Sinele Egotic.

Modulul 4 . Avansat

Capacitatea de a forma algoritmi CFA. Mintea egotică și Mintea Divină. Samadi. Practica spirituală – cultivarea Prezenței.

Credința în Dumnezeu CD. Puterea inforenergetică PIE. Iubirea Omului IO – creșterea potențialului de accesare a cunoașterii personale .

Rezistența la agresiune RA. Practici de creștere a rezistenței fiecărei structuri - fizică, empțională, mentală. Puncte tari și sensibilități.

Cameleonismul CAM. Duhul Sfânt DH – trepte de experiență și înțelegere – ierarhii spirituale.

Orgoliul O și Stima de sine StS – implicații în evoluție.

Iertarea - de sine, de alții, în viața aceasta și în alte vieți. Capacitatea de iertare și evoluția spirituală.

Rănile emoționale active, inactive. Ce sunt, cum se manifestă și cum le vindecăm.

Umbra și Inconștientul - Starea de Sănătate, grad de Integrare.

Modulul 5 . Ghid

Iubirea - potential, manifest, frecvențe, paliere și tipuri de iubire. Iubirea de sine și Iubirea de Om.

Triade.Triunghiul Superior și Triunghiul Inferior. Omul terestru și Adam Kadmon- Omul Dumnezeu. Centrare și Aliniere cu Sinele Înalt.

Scala Conștiinței Umane SCU – grad de elevare. Provocări specifice fiecărui nivel și metode de transcendere.

Magie și alchimie. Lecții de viață și susținerea terapeutică.

Fişa PSI – descriere, indicații terapeutice, pașii în abordarea terapiei.

Centrarea și evoluția personală a terapeutului – îmbinarea sistemelor terapeutice - reiki, șamanism, cristalo și aromoterapie, timeline healing, hologenetică.

Câteva din beneficiile aduse de programul InEVO

Claritate mentală și gândire strategică

Multe dintre alegerile noastre tind să fie pe pilot automat. Și fiecare alegere ne creează experiența realității. Cu o stare proastă tindem să facem alegeri proaste, pe când cu o stare bună tindem să facem alegeri bune. Înveți la inEVO să ții cont de starea în care te afli, Vezi ce e de făcut ca starea ta să se amelioreze și chiar înveți să îți accesezi cele mai înalte și curate stări energo-informaționale, iar aceasta este sănătos pentru toate alegerile tale. O minte curată și focusată va crea o realitate benefică pentru tine.

Ghidaj vocațional & Recrutare & Selecție personal

Vocația este acea abilitate înnăscută, darul lui Dumnezeu pentru fiecare dintre noi, care dacă este descoperită, cultivată și hrănită, ne ajută să muncim cu bucurie și eficiență fără să simțim că depunem efort.

Fiecare dintre noi are un set unic de abilități și anume lecții de viață pe care am venit să le trăim și să le înțelegem în această întrupare, pe calea spre desăvârșire personală. Vei învăța în inEVO care sunt acestea și ce cale profesională este optimă pentru o anume persoană și un anume moment al vieții, o anume echipă de lucru, anume cerințe ale postului.

Menținerea sănătății holistice

Sănătatea fizică, emoțională și mentală se influențează reciproc și sunt influențate la rândul lor de factori interni ființei (karmă, legăminte, neiertări, ș.a.) și externi ființei (energia locului, grupul de prieteni, familia, partenerul de cuplu, locul de muncă, ș.a.). Acești factori, interni și externi, sunt măsurabili și vei învăța în inEVO cum să determini ce anume favorizează și ce anume defavorizează sănătatea, fie că este fizică, emoțională sau mentală. Este mai ușor să previi decât să vindeci. Efectul vizibil este boala (fizică, emoțională sau mentală), dar anterior instalării unei boli a existat o perturbare în planurile mai înalte ale ființei și aceste perturbări pot fi administrate din timp. Vei învăța să mergi către cauză în loc să te ocupi de efecte. Să previi va fi întotdeauna mult mai puțin costisitor decât să repari continuu.

Capacitatea de autocontrol

Mult din energia și darurile noastre se irosesc inutil. Cu cât irosim, cu atât devine mai dificil să ne împlinim personal și devenim în cele din urmă personaje secundare în viețile altora. Facem ce au făcut predecesorii chiar dacă nu ne place, dăm vina pe situațiile exterioare nefavorabile sau ne hrănim din puținele experiențe trecute.

Sunt anumite cauze, într-adevăr, cum ar fi karma personală sau de neam, alegerile mai puțin inspirate sau inconștiente, care favorizează pierderea controlului asupra realității personale. Dar, acestea se pot afla, determina radiestezic și putem lucra conștient pentru eliminarea lor și exercitarea reală a Liberului Arbitru cu care suntem cu toții dotați. Vei afla cum, în inEVO.

Vei învăța să acționezi în loc să reacționezi. Să preiei controlul în loc să permiți să fii controlat.

Discerni între valoare și non-valoare pentru tine

Viața este o multitudine de provocări și alegeri. Ce este potrivit pentru un om, pentru un altul poate să nu fie la fel. Cum alegi ce este optim pentru tine? Cum îți consolidezi un Sine puternic? Cum poți crește personal într-un mod sustenabil și continuu? Înveți să te simți cu adevărat mulțumit cu alegerile tale și să faci CONȘTIENT alegeri care să conteze!

Relaționare și cooperare

Vei lucra în grup alături de alte persoane ca și tine, interesate de evoluție personală și valorizare de sine. Vei fi ghidat astfel încât darurile tale să fie valorizate, să capeți forță și încredere în puterea ta personală, să descoperi modurile în care poți ajuta și te poți ajuta. Nu este o sală de clasă ci un grup de dezvoltare personală în care vei contribui chiar tu. Antrenamentul și achzițiile de cunoaștere din acest program le vei putea transpune imediat în grupurile tale de prieteni, acasă și în orice context de viață.

Profită de oferta InEVO acum!
Zile
Ore
Minute
Secunde

Rezervă-ți locul în InEVO

Startul programului InEVO este aproape! 

Începem marți 15 noiembrie 2022, ora 18.00.

Programul este compus din 5 module, fiecare dintre ele având câte 2 sesiuni (din 2 în 2 săptămâni). 

Sesiunile vor avea loc mixt: fizic la Centrul Lead Your Life din Târgoviște și online, interactiv audio-video. 

Durata unei sesiuni este de 3 ore. 

Alege varianta de plată optimă pentru tine din cele 3 opțiuni pregătite și oferă-ți propria creștere personală!

1 Modul InEVO

499 lei

. acces o persoană .
Valabil pe întreaga durată a programului, pentru fiecare modul.
Participarea la modulele 2-5 este condiționată de absolvirea modulelor anterioare

manualul modulului

suport de curs - ce conține informația aferentă programei modulului

2 sesiuni de curs interactiv a 3 ore fiecare

Se va include la nevoie, pentru practică suplimentară, o extrasesiune gratuit, cu participare facultativă

acces în grupul de WhatsApp dedicat programului

Grupul este creat pentru răspunsuri, comunicări și materiale adiționale între sesiuni, pe durata modulului

2 evaluări radiestezice personale

la începutul și finalul modulului

o sesiune privată a 30 min

Sesiunea este dedicată aprofundării informației din modul

50% reducere la revenirea în același modul inEVO

Avem clienți care revin în programele noastre pentru a-și reactualiza informația și a practica alături de alte grupuri, în edițiile noi. Le susținem dorința și creșterea oferind acest beneficiu în inEVO, La revenire, ai și tu acest discount.

Full InEVO

2500 lei

1999 lei

. acces o persoană .

5 manuale

suporturi de curs - ce conțin informația aferentă programei fiecărui modul

5 luni de evoluție personală continuă

10 sesiuni de curs interactiv a 3 ore fiecare

Sesiunile au loc odată la două săptămâni

o sesiune suplimentară pentru fiecare modul

Se va include la nevoie, pentru practică suplimentară, câte o extrasesiune gratuită la fiecare modul, cu participare facultativă

acces în grupul de WhatsApp dedicat programului

Grupul este creat pentru răspunsuri, comunicări și materiale adiționale între sesiuni, pe durata modulului

10 evaluări radiestezice personale

la începutul și finalul fiecărui modulul

5 sesiuni private a 30 min, la cerere

Sesiunile sunt dedicate aprofundării informației din module. Acestea pot fi rezervate oricând pe durata programului

diplomă de absolvire la terminarea programului

Avem clienți care revin în programele noastre pentru a-și reactualiza informația și a practica alături de alte grupuri, în edițiile noi. Le susținem dorința și creșterea oferind acest beneficiu în inEVO, La revenire, ai și tu acest discount.

economisești banii pentru un modul

Plătești 4, primești 5

3 Module InEVO

1500 lei

1199 lei

. acces o persoană .

Valabil pe întreaga durată a programului, pentru trei module consecutive.

3 manuale

suporturi de curs - ce conțin informația aferentă programei fiecărui modul achiziționat

3 luni de evoluție personală continuă

6 sesiuni de curs interactiv a 3 ore fiecare

Sesiunile au loc odată la două săptămâni

o sesiune suplimentară pentru fiecare modul

Se va include la nevoie, pentru practică suplimentară, câte o extrasesiune gratuită la fiecare modul, cu participare facultativă

acces în grupul de WhatsApp dedicat programului

Grupul este creat pentru răspunsuri, comunicări și materiale adiționale între sesiuni, pe durata modulului

6 evaluări radiestezice personale

la începutul și finalul fiecărui modulul

3 sesiuni private a 30 min, la cerere

Sesiunile sunt dedicate aprofundării informației din module. Acestea pot fi rezervate oricând pe durata programului

50% reducere la revenirea în același modul inEVO

Avem clienți care revin în programele noastre pentru a-și reactualiza informația și a practica alături de alte grupuri, în edițiile noi. Le susținem dorința și creșterea oferind acest beneficiu în inEVO, La revenire, ai și tu acest discount.

economisești 300 lei

Nu te simți confortabil cu plata online sau ai nevoie de timp să planifici plata?

 

Folosește formularul de pre-înscriere de aici!

Întrebări frecvente

Da. Programul este creat pentru adulți. Nu pot participa persoane cu vârsta sub 18 ani.

Mixt, pe optimul grupei.

  • Fizic, la Centrul Lead Your Life Târgoviște, Tudor Vladimirescu 45.
  • Online, pe platforma Zoom, interactiv audio și video. Sala virtuală va fi aceeași pe întreaga durată a programului. Datele de logare se transmit personal, anterior primei întâlniri.

Da, nu este condiționată participarea în acest program de existența unor inițieri sau practici spirituale anterioare.

Este necesară însă deschiderea spre o astfel de practică ca și parte sine qua non a împlinirii personale. Acuitatea măsurătorilor și abilitatea de a utiliza efectiv cunoașterea radistezică necesită creșterea propriului nivel de vibrație și conștiință.

Pentru această ediție a programului inEVO, sesiunile online vor fi marți de la ora 18:00, din 2 în 2 săptămâni.  Ulterior fiecărei sesiuni vom rezerva 15 minute pentru întrebări sau discuții individuale, la cerere.

Sigur că da! Orice combinație aleasă este în funcție de ceea ce preferă fiecare persoană. Este posibil să preferi plata pe pachet și să economisești în funcție de pachetul ales la fel cum este posibil să-ți fie potrivită plata lunară, modul cu modul.

De exemplu:

  1. Dacă s-a achiziționat inițial un modul. Pentru restul programului se poate menține achiziția individual a fiecărui modul – un modul pe lună – la preț standard. Sau se poate opta pentru pachetul de 3 module (reducerea rămâne valabilă) dacă sunt rămase minim 3 module din program. Ex. Modulul 1, adaug 3 Module (2-4) și Modulul 5.
  2. Dacă s-a achiziționat inițial un pachet de 3 module. Următoarele 2 module vor putea fi achiziționate separat, la costul standard pe modul, fiecare anterior începerii lui.

Dacă ai primit un cupon de discount, conform campaniilor speciale, în perioada de valabilitate a acestuia reducerile se cumulează.

Pot exista situații extrem de rare în care o persoană nu poate fi admisă în inEVO.

La crearea grupului se evaluează radiestezic fiecare participant, să ne asigurăm că informația din curs este potrivită spre a fi integrată și folosită de o persoană în beneficiul său.

Este posibil, chiar dacă puțin probabil, să nu fie momentul potrivit pentru o persoană de a parcurge inEVO și nu vrem să plătești pentru ce nu-ți folosește!

Dacă una din cele 2 nu sunt prezente și s-a achitat deja, suma plătită va fi restituită în cont plătitorului, cu reținerea unei taxe de administrare în cuantum de 50 lei pentru sume mai mici de 999 lei, respectiv 100 lei pentru sume între 1.000 și 1.999 lei, reprezentând costuri de administrare a plăților online.

În cazul plăților numerar, la înscriere, evaluarea se realizează anterior plății.

Poți adresa întrebările la adresa de email teodora.gabriela@leadyourlifecenter.com sau pe WhatsApp la numărul +40.745.117.043.

Cu drag le voi răspunde!

Thanks for sharing!

InEvo . ediția a III-a

Vrei să venim în orașul tău? Hai să o facem realitate!