Conferință . Încrederea în sine . Cum să nu mai fiu împotriva mea?

Data
14 iunie 2022
Arie
Start point
Locație
Târgoviște I Lead Your Life Center
Descriere

Iubește-te și fă ce vrei

Sunt vorbele Sfântului Augustin, modificate un pic. 

Cine ești tu? Ce te definește? Ce te împiedică să te exprimi așa cum ți-ai dori? 

Ca oameni, avem nevoie de validare, însă uităm că o mare parte din ea vine din interior. Cum ne vedem pe noi înșine, ce ne lăsăm să facem sau să spunem.

Când vine vorba de încredere, suntem arhitecții propriului succes sau al propriului eșec, însă nu a fost mereu așa.

Încrederea în sine se construiește din copilărie. Vine din suma bucuriilor și încurajărilor, a rănilor și a cuvintelor pe care le-am auzit când eram încă prea mici pentru a ne putea da seama ce se întâmplă cu noi. 

În această conferință doresc să îți aduc aminte de tine, de propria ta putere și de acele părți din tine care merită iubite. 

Vom petrece împreună aproape două ore în care îți voi spune povestea încrederii în sine de la naștere și până în acest moment al vieții tale. 

Vei descoperi pas cu pas ce te ține pe loc și cum poți schimba perspectiva pentru a avea din nou încredere în tine și în magia pe care numai tu o poți aduce.

Cât de des te lași să fii tu?

Vei afla de unde vine încrederea și neîncrederea vitală, cine este copilul-lumină și copilul-umbră și cum se manifestă ei în viața ta. 

Din agenda conferinței

Câteva dintre întrebările la care vei găsi răspuns aici

Cum mi-a fost construită încrederea în mine?

Călătoria începe de la nașterea ta, prin primii ani de viață, adolescență, până în prezent. Vei înțelege mecanismul prin care încrederea ta a luat formă.

Cum mă văd pe mine însumi?

Te voi ghida în a te privi pe tine, acum, așa cum ești, pentru a face cunoștință cu acel tu în care trebuie să ai încredere.

Dar, ce e încrederea asta în mine?

Afli care sunt părțile care constituie încrederea în sine și cum le poți adresa pe fiecare în parte pentru a-ți construi succesul și bucuria.

Relațiile și încrederea, care-i faza cu ele?

Vedem de unde au pornit tiparele relaționale și cum poți intra într-o relație sănătoasă chiar și atunci când încrederea ta e la cote nu tocmai ridicate.

Compasiunea are sens?

Da, are, mai ales cu tine însuți. Îți voi explica concret cum o poți folosi ca unealtă în creșterea încrederii și cum ea îți va schimba viața (sunt cuvinte mari, dar e real).

Cum să mă las să fiu eu însumi?

Împuternicirea personală și succesul merg mână în mână. Ești aici pentru un motiv, iar acum îl vei înțelege.

Prezența și vindecarea copilului interior

A fi noi înșine poate fi terifiant uneori, dar vindecarea acolo este. Vei afla cum îți poți accesa și înțelege copilul interior. Acolo este creativitatea și spontainetatea.

A venit timpul să nu-ți mai stai împotrivă

Te înțeleg, și eu am fost acolo. Am încredere că împreună putem redescoperi încrederea și setea de viață.

Facilitator

Maria Cristina Călin este numele meu.

Therapeutic Art Coach . Psiholog și Psihoterapeut Experiențial în formare

Pentru a le aduce împreună, mintea, corpul și spiritul, am ales practica iubirii, a compasiunii și a sincerității față de sine.

Sunt o căutătoare de căi și un observator, veșnic uimită de frumusețea din jurul meu și de lucrurile pe care compasiunea, încrederea și trăirea sinceră le pot construi pentru oameni.

Cred în puterea oamenilor de a crea, de a fi și de a trăi în contact cu sine. Este un exercițiu continuu, dar care oferă unele dintre cele mai puternice sentimente, pentru simplul fapt că ajungi să experimentezi viață la un alt nivel, dincolo de măști, de tipare ori de ceea ce alții au creat pentru tine.

Regăsește încrederea în tine!

Te invit cu iubire, compasiune și credință în această conferință creată ca un cerc de prieteni vechi, în care îți vei aduce aminte de tine, de nevoile tale și de tot ce ai tu magic de adus în lume.

Zile
Ore
Minute
Secunde
Detalii organizatorice

Când?

14 iunie 2022

Unde?

În Târgoviște – Lead Your Life Center – Tudor Vladimirescu 45.

Investiție?

150 lei, 1 persoană

Locuri disponibile

12, se ocupă în ordinea rezervării

Agenda

Bonus

*Sunt disponibile doar 12 locuri!

Thanks for sharing!

Increderea in sine

Conferință . Încrederea în sine . Cum să nu mai fiu împotriva mea?

Vrei să venim în orașul tău? Hai să o facem realitate!