Numerologie Sacră . Workshop

Data
sâmbătă, 9 aprilie 2022
Arie
Next Events, Evolution & Knowledge
Locație
online
Descriere

Îți cunoști puterea ta personală din naștere

Fiecare dintre noi suntem fragmente create din aceeași materie ca Universul. Când spiritul nostru a îmbrăcat haina trupească în această experiență terestră, s-a materializat în fapt un microunivers perfect adaptat experienței pe care ne-am ales-o. 

Ne-am născut într-o țară, nu întâmplător. Ne-am născut într-o zonă geografică și într-un neam, nu întâmplător. Numele neamului nostru poartă în el energia și informația perfectectă pentru lecțiile și succesele de mai târziu ale noastre.

Când ne-am născut, am făcut-o în configurația astrală care la rândul ei conține energie și informație.

Și am primit un nume de botez sau mai multe, deloc întâmplător. Energia din numele noastre conține vibrație, culoare, informație și putere.

Frecvențele acestea, împreună, ne-au creat spectrul de daruri. 

Suntem aici spre a ne bucura deplin de CINE SUNTEM și pentru a găsi calea eliberată de suferință, pentru a ne înțelepți și a ne pune darurile în slujba a tot ceea ce ne înconjoară. 

Desigur, suntem oameni și se intâmplă din când în când să rătăcim calea sau să ne irosim energia și darurile, În acele momente, conectarea la PUTEREA PERSONALĂ înscrisă în nașterea noastră este cea care ne ajută să ne re-cunoaștem, să ne re-calibrăm, să ne refacem energia.

Din acest workshop vei pleca cu talismanul tău de protecție și reîncărcare care nu expiră niciodată, cu energia și informația ta UNICĂ pentru această viață, transpusă prin cunoaștere în spectrul tău de frecvențe-culori care să-ți energizeze aura și spațiul cu puterea ta.

Vino să-ți afli puterea!

Cât de des trăim cu adevărat esența noastră?

Suntem cu toții praf de stele, spirite aflate într-o experiență terestră. 

Avem în noi puterea experiențelor trecute, puterea neamului în care ne-am născut, puterea locului nașterii. Cât din această putere a ta îți este cunoscută?

Din agenda workshopului

Repere pe care le vom parcurge

Numerele și geometria stau ca fundament al construcției universului material. Înțelepciunea regăsită în ele ghidează intrarea în formă și ne poate ajuta să înțelegem parcursul prin viață, pornind de la însăși structura Universului, căci, precum este sus, așa este și jos.

Potențialul personal este scris în informația cu care venim în întrupare. Numele, momentul și locul nașterii sunt vibrația ta de bunăstare și împlinire, protecția și sursa ta de putere.

În acest workshop te vei vedea din perspectiva dincolo de vizibil și vei învăța să conștientizezi, să integrezi și să valorizezi darurile din naștere!

Cifrele - arhetip & frecvență vibrațională

Cifrele cuprind în ele povestea nașterii Sacre a Universului. Mergem să deschidem puterea simbolurilor formelor și a cifrelor, să le aflăm vibrația într-un scurt curs de numerologie pentru suflet și corp, nu doar pentru minte.

Nivelele de vibrație

Treimile budiste ale celor 3 planuri conținute într-unul în formă: Tamas, Rajas și Sattva. Cifrele sunt limbajul de manifestare de la iubirea materială la iubirea divină.

Înțelepciunea timpului, a celor 5 elemente și a arhetipurilor dualității.

Axa timpului - linear & non-linear. Puterea celor 5 elemente, apă aer, foc, pământ și spirit conținută în cifre. Cifrele masculine (yang) și cifrele feminine (yin).

Atelier practic

Vibrația literelor. Vibrația cuvântului.

CNP-ul vibrațional. - talisman de încărcare și protecție. Construcție și conectare.

Matricea vieții tale. Ciclurile de viață. Vibrația anului pentru întreaga ta viață.

Piramida personală - vârful de manifestare

Yantra personală. Construcție.

Mandala personală de putere

Este steaua cu care noi luminăm spre cer. Mandalele au fost folosite de secole pentru a transpune în formă înțelepciunea numerelor, spre contemplare și integrare la toate nivele ființei. Prin procedeul lor de formare, mandalele înmagazinează în formă ți culoare informația și energia. Sunt generatoare și modulatoare energo-informaționale, în mandala personală fiind sursa de regenerare și protecție, de reamintire și integrare a frecvențelor noastre vindecătoare.

Mandala personală

Nu desenezi, te desenezi și te vezi! 

Adresabilitate

Este pentru tine?

Un workshop de numerologie sacră și geometrie vibrațională este, în mod evident, creat să îmbunătățească autocunoașterea și manifestarea potențialului nativ. De aceea, este deschis oricui este pregătit să se vadă, să se experimenteze și să optimizeze propria experiență de viață în acord cu menirea, potențialele native, în acord cu vibrația universală în fiecare moment de viață, de acum încolo. 

Nu este pentru acum sau pentru acest an. Este pentru întreaga viață. 

De ce ai alege să participi?

Poate pentru că vrei, poate pentru că simți, dar iată câteva aspecte, în care dacă se întâmplă să te regăsești în acest moment al vieții, îți pot spune sigur că acest workshop îți poate fi de mare folos!

Rezervă acum!

Oferă-ți acest workshop pentru minte, suflet și spirit să afli și să te afli, să îți cunoști și să-ți recunoști PUTEREA PERSONALĂ DIN NAȘTERE, să o accesezi și să o manifești întru bun și bine.

Zile
Ore
Minute
Secunde
Detalii organizatorice

Când?

sâmbătă 9 aprilie 2022

Unde?

Online interactiv audio-video, pe platforma zoom

Investiție?

250 lei, 1 persoană

Agenda

Inclus

*Sunt disponibile doar 12 locuri!

Traineri

Life & Business Coach Certificat independent

Trainer autorizat ANC

Detalii, aici.

Therapeutic Art Coach
Psiholog
Psihoterapeut Experiențial în formare

Detalii, aici.

Thanks for sharing!

Evenimente_portofoliu

Numerologie Sacră . Workshop

Vrei să venim în orașul tău? Hai să o facem realitate!