TIMELINE HEALING

Tehnică de vindecare a trecutului și viitorului, Timeline Healing este o metodă terapeutică dezvoltată și transmisă de maestrul Sal Rachele – unul dintre importanții contributori la evoluția actuală a omenirii, ghid în procesul de ascensiune spirituală și revelarea Sinelui autentic. 

Sal Rachele este un maestru american care a trăit în diferite locuri pe planetă și este implicat în comunitățile internaționale.

Munca sa este dedicată dezvoltării conștiinței și a vindecării profunde a sufletului. El călătorește în lume pentru a ajuta sufletele aflate în ascensiune spirituală.

MULTE SUFLETE AU FOST ATRASE DE LUMINA ȘI ÎNȚELEPCIUNEA SA.

Perspectiva sa „aflată cu picioarele pe Pământ” și instrumentele eficiente pe care le-a împărtășit au ajutat sufletele să își schimbe pozitiv viața, să se vindece și să se dezvolte armonios. El a fost denumit de public un adevarat maestru al Sufletului.

Vindecarea cronologică – Timeline Healing

Este un proces prin care anumite aspecte ale sinelui vostru se întorc în timp, sub ghidajul unui practicant acreditat în folosirea acestei metode terapeutice, pentru a vindeca alte aspecte care au suferit traume sau programe negative. Toate terapiile de vindecare cronologică se bazează pe principiul nonlocalității din fizica cuantică. O modalitate de a afirma acest principiu este următoarea: Aveți un număr infinit de euri, unul pentru fiecare moment din Creație și există un număr infinit de momente. Toate aceste sine există în acest moment etern acum. Unii oameni de știință au postulat că Universul clipește intermitent de milioane de ori pe secundă, ceea ce este în esență adevărat. Fiecare „clipire” conține o experiență sufletească, oricât de scurtă ar părea conștiinței densității a treia.

Acele „clipiri” aparțin sinelor viețiilor anterioare care au suferit traume, au primit cicatrici emoționale, implanturi astrale, amprente eterice și blocaje cauzale ale corpului care tind să se transfere în viețile viitoare (sau în cazul traumei timpurii a copilăriei în această viață, chiar maturitate).

În vindecarea cronologică, sufletul este ghidat într-o meditație profundă și este luat înapoi în timp pentru a vindeca sinele traumatizat. Acest lucru se realizează prin utilizarea unui proces standard de inducție similar hipnoterapiei, împreună cu imagini ghidate și afirmații de adevăr. Aspectele sinelui care se întorc în timp sunt corpul luminos meditativ și prezența lui Dumnezeu radiantă de aur. Pentru sinele vieții trecute, aceste două aspecte superioare apar ca ființe sclipitoare de lumină aurie, asemănătoare cu îngerii. În unele cazuri, aspectele sinelui care călătoresc înapoi în timp ar putea alege să se identifice ca îngeri trimiși de Dumnezeu pentru a oferi o vindecare sinelui trecut. Adesea, sinele trecut nu are nicio modalitate de a conceptualiza ideea unor versiuni viitoare ale lui însuși care se întorc în timp pentru a-i oferi o vindecare.

Diverse tehnici de vindecare sunt incluse în timpul vizitei cu sinele trecut. Este important de reținut că aspectele care se întorc în timp nu schimbă detaliile fizice ale experienței sinelui trecut, deoarece aceasta ar fi o încălcare a liberului arbitru al altor suflete implicate în creațiile sinelui trecut. În schimb, scopul este de a schimba experiența sinelui trecut cu ceea ce s-a întâmplat și de a elimina cicatricile emoționale, implanturile astrale, amprentele eterice și blocajele cauzale ale corpului care au rezultat.

Odată ce vindecarea este completă, aspectele superioare ale clientului se întorc în timpul prezent și sufletul are acum o nouă cronologie care include vindecarea primită de sinele trecut.

Dacă procesul nu merge suficient de adânc, acesta funcționează în continuare, oricum, deoarece versiunea superficială a acestei tehnici este procesul psihologic de „reîncadrare”, care este adesea folosit de terapeuți pentru a oferi oamenilor copilăria fericită pe care au dorit-o întotdeauna, dar poate nu au primit-o în densitatea liniară trecută.

Vindecarea cronologică inversă – Reverese Timeline Healing

Această tehnică este, în esență, opusul vindecării cronologiei. De data aceasta, călătoria înapoi în timp întreprinsă de corpul luminos meditativ al unui suflet este într-o perioadă din experiența acelui suflet care a fost deosebit de plăcută și împuternicitoare, mai degrabă decât traumatică. Ideea de aici este de a aduce sinele fericit, puternic, de succes care a fost experimentat la un moment dat în trecut, înainte în timp până în prezent, astfel încât energia să poată fi accesată în prezent.

Aceasta este mai mult decât simpla amintire a unei amintiri plăcute. Corpul luminos meditativ și Prezența lui Dumnezeu se întorc de fapt în timp și recuperează o parte din energia minunată a unei experiențe din trecut și apoi o aduc în timp și o suprapun pe corpul fizic prezent al clientului.

Clientul folosește apoi această energie puternică, creativă, fericită pentru a-și proiecta dorințele în lume. Tehnica este deosebit de utilă pentru crearea / manifestarea unor lucruri specifice din viață, cum ar fi cea mai bună carieră sau afacere posibilă sau relații mai iubitoare. Vindecarea cronologică inversă se bazează pe legea atracției. Prin scoaterea în lume a energiei fericite și iubitoare, ea se va întoarce la suflet în diferite moduri.

În această tehnică se subliniază, de asemenea, faptul că energiile cele mai puternice și creative sunt emanate din inimă și plexul solar, mai degrabă decât din minte. Mintea este pur și simplu dispozitivul mecanic folosit pentru a îndeplini dorințele sufletului (sau ale ego-ului după caz).

O parte din vindecarea cronologică inversă implică modalități de a face față ego-ului atunci când încearcă să interfereze cu intențiile sufletului, așa cum o va face invariabil.

Conectarea viitoare a cronologiei – Future Timeline Linking

Aceasta este o tehnică relativ nouă dată lui Sal Rachele de către arcturieni, în care se creează o legătură cu eurile viitoare specifice. Încă o dată, se bazează pe principiile fizicii cuantice și, în mod specific, pe principiul incertitudinii. Până când liberul arbitru direcționează intenția sufletului către un scop sau rezultat specific, există un număr infinit de posibile linii temporale viitoare care se răspândesc din momentul prezent, ca ramurile unui copac foarte mare. De îndată ce sufletul decide asupra rezultatului dorit, posibilele linii temporale sunt restrânse la o cale optimă specifică. Desigur, există încă un număr infinit de căi posibile către punctul de intersecție al manifestării în viitor, dar acum punctul de intersecție este stabilit, ceea ce înseamnă că există un eu viitor discret și foarte real cu care sufletul poate interacționa.

Odată ce eul viitor este stabilit, dialogul este deschis între eul prezent și viitor. Sinele viitor, în esență, oferă sfatul sinelui prezent cu privire la modul de a ajunge la el sau la ea. De exemplu, dacă există un scop specific al sinelui prezent, sinele viitor va spune în esență: „Așa am atins acest obiectiv. Mai întâi am făcut asta și apoi am făcut asta ” etc.

Poate exista o relație continuă între sinele prezent și viitor pentru a menține sinele prezent pe curs. Sinele viitor devine la fel ca un ghid spiritual sau o entitate binevoitoare și poate fi invocat în mod similar. Acest lucru este similar cu tehnicile șamanice din unele tradiții.

Fiecare dintre tehnicile de mai sus poate fi facilitată în Centrul LEAD YOUR LIFE  de practicanți calificați de Sal Rachele să vă ghideze prin aceste procese. Ca întotdeauna, nu este intenția noastră să cultivăm în vreun fel dependența de un terapeut sau de un vindecător. Ai deja cel mai mare vindecător în tine. Scopul unui practicant este de a vă ajuta să luați legătura cu propriul vindecător interior, Sinele vostru Dumnezeiesc.

Pe măsură ce sufletele celei de-a patra densități își șterg negativitatea, mulți vor fi gata să treacă pe spirala ascensiunii. Următoarea secțiune este specifică acelor suflete care sunt deja pe calea ascensiunii. Pentru ceilalți dintre voi care citiți acest lucru (care vibrează la densitatea a patra), mai devreme sau mai târziu veți începe și următoarele procese.

Pentru mai multe despre maestrul Sal Rachele, activitatea sa editorială, terapeutică și evenimentele de creștere spirituală susținute în lume, vizitați site-ul www.salrachele.com

Acest site folosește cookies pentru a-ți asigura o experiență plăcută. Continuarea navigării reprezintă acordul tău. Politica Cookies.