Sesiuni de Evaluare a Inteligențelor Multiple ed. II

Durată
22 oct. 2021 | 1 zi
Arie
Start Point
Locație
Lead Your Life Center

Sesiuni de Evaluare a Inteligențelor Multiple

Comunitatea Univers Fractal, parteneri Lead Your Life Center, facilitează în mod științific, obiectiv și rapid, evaluarea individuală a trăsăturilor de personalitate și a peste 100 de indicatori cu semnificație psihologică și intelectuală. Evaluarea este 100% electronică (computerizată), complet non-invazivă (scanner palme) și foarte rapidă (2-5 minute), oferind maximum de obiectivitate.

Tehnologie modernă

Aparatura aflată la baza Evaluarărilor Fractale a Inteligențelor Multiple aparține unui grup de academicieni români. Tehnologia a fost premiată la Salonul de la Geneva, iar, în prezent, este unul din instrumentele lui Florian Colceag în antrenamentul geniilor.

Metodă complet obiectivă

Evaluarea Fractală are la bază înregistrarea răspunsului fiziologic al creierului la stimuli. Astfel, procedura de determinare a caracteristicilor de personalitate și a potențialului inteligențelor nu este influențată de subiectivitatea celui evaluat, ce este sursă de eroare în evaluările tradiționale.

0 %
acuratețe
0
Ediții

Atinge-ți potențialul nativ!

Vino să descoperi abilitățile native, potențialul inteligențelor tale multiple, trăsăturile autentice ale personalității tale și ale copilului tău.

Vino să înțelegi cum te poți orienta către echilibrarea, armonizarea și valorificarea abilităților tale native astfel încât să alegi cea mai bună soluție în viața personală și profesională.

Rezolvarea conflictelor interne

Cunoscându-ți potențialul, conflictele interne generate de lipsa încrederii în sine și lipsa autocunoașterii devin mult mai ușor de rezolvat prin identificarea și corectarea perspectivei disfuncționale generate de falsa imagine de sine în raport cu viața personală, familială, societală și profesională.

Susținere în evoluție

Unul din beneficiile acestor sesiuni este orientarea aplicantului către un traseu educațional adecvat, către o carieră potrivită, prolifică profilului său unic fizic, emoțional, mental, spiritual.

Rapiditate

Sesiunea de Evaluare Fractală durează 1h, în care se încadrează preluarea semnalelor și discutarea raportului cu specialistul Univers Fractal. La cerere, se pot prelua doar semnalele, urmând ca diseminarea să aibă loc online.

Raport emis instant

În funcție de tipul de evaluare ales, se va emite un raport detaliat, ușor de înțeles pentru cel evaluat, disponibil imediat după încheierea preluării semnalelor. Pentru mai multe informații privind tipurile de evaluare, vizitează site-ul universfractal.ro.

Întâlnirea cu adevărul tău

Obiectivă fiind, Evaluarea Fractală îți poate releva acele potențiale pe care nici nu bănuiai că le ai în tine. Scoaterea lor la lumină pune bazele unui Tu complet, ce are puterea și încrederea de a-și transforma viața așa cum a visat.

Vezi următoarele evenimente!

Thanks for sharing!

UF 22 oct

Sesiuni de Evaluare a Inteligențelor Multiple ed. II

Vrei să venim în orașul tău? Hai să o facem realitate!