5G și 5D

Senzația zilei! Noi informații secrete despre conspirația ocultei mondiale. 5G este sfârșitul omenirii.

Mai lipsește să fi adăugat dezvăluite în premieră și tabloul apocaliptic ar fi atras atenția și patosul multora. Deși nu am adăugat, dacă citești acum ți-am captat interesul și îți mulțumesc că ești aici! Este foarte posibil să fii de acord sau nu cu ce urmează să îți spun. Pentru că, da, nu îți dezvălui nimic în premieră, dar de spus am ceva să îți spun și este ceva ce poate face diferența, mai ales dacă ești dispus să salvezi omenirea!

Despre 5G nu voi scrie prea mult, pentru că a fost suficient „implementat” și știi deja dacă nu întreg scenariul, măcar câteva acte din el. Oculta mondială, cei 1% bogați ai planetei au creat o nouă tehnologie prin care vor supune voința oamenilor. Un mod de funcționare care circulă este plastic exprimat în 3 pași. Prin vaccinul fabricat pentru creșterea imunității la Noul Virus ediția 19 (vor urma și ediția 20 și ediția 21, la nevoie) vor implementa nanocip. Antenele 5G vor folosi ca „unități de comandă” pentru dirijarea prin nanocip a voinței indivizilor. Și uite-așa, noi, SĂRACII OAMENI suntem din nou victimele cuiva, de data asta fără să întrevedem salvarea. Vom „deveni” roboți.

E rău? E bine? E altfel decât suntem deja?

Despre 5D, care este cel mai probabil muuult mai puțin cunoscut pentru că până acum a intrat în atenția unor mult mai mici grupuri de oameni, am să scriu nu foarte mult, dar cel puțin atât cât să ai imaginea de context. D vine de la dimensiune/densitate vibrațională și este asociat unui nivel al Conștiinței Umane care există în fiecare dintre noi, oamenii, din naștere. D și G sunt la 2 litere distanță în alfabet, iar prima este D, așa că hai să vedem pe scurt totuși și despre ea. 

Pe scara evoluției pe acest pământ, prima apariție a fost la nivel 1DConștiința Pietrelor, a mineralelor, apei și pământului. Ele doar sunt. Apa nu se întreabă încotro să curgă. Ulterior, diversitatea a crescut, a apărut nivelul 2DConștiința Plantelor, a ierbii, a pădurilor. În mod cert, la acest nivel, care se sprijină și coexistă cu primul, complexitatea a crescut dar totuși nici florile nu se întreabă când să înflorească sau de ce. Plantele au viață, dar nu sunt conștiente de ea. 

Când planeta a fost pregătită, au apărut alături de primele două nivele un al 3-lea nivelConștiința Animalelor. Pornind cu microorganisme, de la o celulă până la organisme complexe. Ca și Plantele, Animalele trăiesc, se înmulțesc și mor. Dar NU SUNT conștiente de asta. Spre deosebire de plante, animalele au creier. 

În această vibrație a planetei, în acest stadiu de evoluție, a apărut în peisaj un super-animal, care spre deosebire de celelalte animale, a fost creat să evolueze, să devină co-creator al acestei lumi. A primit, spre deosebire de celelalte animale, un atribut nou – LIBERUL ARBITRU. Și a primit posibilitatea de a deveni conștient de sine, ca și potențial dar mai ales ca alegere. 

Dintre oamenii trăitori chiar în acest moment pe planetă, mulți încă trăiesc, se înmulțesc și mor, fără a fi conștienți de asta. 

O altă parte, totuși, a început să caute răspunsuri. Să se întrebe de ce trăiesc cum trăiesc, dacă ar putea prin efort propriu să schimbe ceva în viață și cum, să învețe și să aplice Legile Universului, să descopere cauze observând efecte și să îmbunătățească calitatea vieții. Pentru ei, viața nu este o pedeapsă ci o consecință, și învață să obțină efecte noi. Ei își asumă erorile și reușitele. Știu, pur și simplu, că avem ceea ce generăm. Acesta este nivelul 4D vibrațional – Conștiința de Sine, care poziționează Omul în locul menit lui încă de la Creație, ca ocrotitor al vieții pe această planetă sub toate formele ei, în armonie cu el, cu lumea și cu Creatorul. Un om aflat la acest nivel trăiește CONȘTIENT. Pentru el, lucrurile se întâmplă nu i se întâmplă.

Cum deja ai înțeles, nivelele de conștiință corespund, de la dens ca piatra, la din ce în ce mai fin ca gândul, unor frecvențe vibraționale. Acest Univers este un Univers Mental (vezi principiul hermetic al mentalismului), care a apărut, a fost și este organizat de o Minte. Divină. Sau Creator, sau Dumnezeu, cum simți să îi spui. În același timp, Terra – Mama Pământ, este o entitate a acestui univers și mediu „de viață” pentru pietre, plante, animale și oameni deodată. 

Această planetă, ca orice mamă pentru copiii săi, îi crește și îi educă, iar la nevoie, când ei întârzie să învețe, le pregătește întâi lecții din ce în ce mai puternice, până reușesc să le învețe. Pentru fiecare, pe măsura lui. Dacă nu reușesc sau nu vor, deși au atins vârsta maturității, nu îi ține acasă (că deh, casa are niște dimensiuni limitate 😊) ci îi împinge să zboare din cuib. Cei care se temeau dar știau cum se face – își deschid aripile și află că pot! Devin ei înșiși „co-creatori”, pionieri ai noilor transformări ale universului. Da, este totuși posibil ca cei care chiar nu au vrut să învețe, să nu poată zbura. Însă nimic nu se pierde, totul se transformă. Și pentru ei există alte planete sau alte universuri, unde să reînceapă școlarizarea într-un context potrivit lor, nu ca pedeapsă ci ca o mai bună adaptare.

În timpul actual, Mama Pământ a ales să evoleze ca entitate ea însăși, vibrația ei s-a schimbat, nivelul 4D s-a stabilizat și suntem în plină examinare. Terra ne-a crescut pe toți, ne-a adus la vârsta maturității și acum are nevoie de Oameni conștienți de sine, care să fi transcens frica și lupta și să ancoreze compasiunea și iubirea în ei înșiși și să dezvolte împreună cu ea un mediu de creație, de construcție a Noii Realități.

Pe acest Pământ Mamă se află în construcție nivelul 5D vibrațional, nivelul Conștiinței de Co-creator, în armonie cu universul, cu oamenii, cu planeta, cu viața. Din acest nivel dispare dualitatea bine-rău, lumină-întuneric, făcând loc înțelegerii că tot răul este spre bine și fără întuneric lumina nu ar fi văzută. Aici, ajunsă la acest nivel vibrațional, sau de conștiință, mintea caută să vadă soluția știind că orice problemă are soluția inclusă și revelează intuitiv soluții. Da, intuitiv, pentru că la acest nivel vibrațional omul este în relație cu Sinele lui Înalt care se află deasupra dualității lumii materiale și omul creează constructiv, de data aceasta. Dintr-o perspectivă mai înaltă.

Cum vezi, D este mai puternic decât G nu doar ca poziție în alfabet! Încă de la nivelul lui 4D, nu mai are relevanță scenariul 5G.

Da, transformarea nu este un lucru simplu, dar este o MENIRE pentru Om. Multe spirite evoluate ne-au transmis asta și mulți învățători au fost pe acest pământ să ne spună asta. Sunt acum suficiente modele de succes și pentru armonie și pace, nu doar pentru victorii și kombat. Și răsplata este MARE. Nu într-un Rai exterior, nu după o viață de penitență! Avem acces simultan la Iad și la Rai chiar aici și acum. Ele există simultan și doar ALEGERILE noastre ne decid experiența proprie. Realitatea este că atunci când părăsim această viață vom trăi exact ce am învățat deja să trăim. Trecerea în ne-ființa din plan material este de fapt continuarea experenței de aici. Cultivarea minții se întâmplă aici. Și se învață. Într-un Univers mental, Mintea creează realitatea. Chiar și la nivel uman, mintea este cea care materializează. O minte vibrând pe frecvența fricii, va aduce în realitate contexte în care frica să se manifeste. O minte vibrând pe frecvența compasiunii, va aduce în realitate situații pline de compasiune. Gândul este precursorul și creatorul realității. 

Este suficient să facem alegeri conștiente, să ne auto-evaluăm știind că nimeni nu este perfect dar toți suntem perfectibili în loc să-i judecăm pe alții, să admitem că avem ceea ce semănăm și să semănăm în interior întâi!

Foamea de senzațional, crede-mă, va căpăta noi valențe în momentul în care vei descoperi ce FIINȚĂ SPECIALĂ ești și ce lucruri senzaționale poți face chiar tu! Îndreaptă privirea către interior și creează-ți experiențe proprii senzaționale! Fii SENZAȚIONAL descoperind cine ești cu adevărat!

Închei acum, cu o concluzie și o rugăminte.

Concluzia – Da, 5G poate fi ceea ce și-au propus cei puțini și bogați material sau poate să nu fie.

Cu siguranță NU se va materializa acest scenariu dacă un număr suficient de mare de oameni (10% doar, după cum spun studiile, adică puțini) aleg să DEVINĂ CONȘTIENȚI DE SINE folosind puterea lor personală și energia pentru evoluția proprie și atingerea pragului de Om – 4D. Nu suntem doar super-animalul acestei planete și este momentul în care să ne atingem potențialul ca OAMENI. Conștientizând asta, 5G poate deveni saltul spre energia verde pe această planetă, într-un alt scenariu.

Cu siguranță se va materializa în realitatea pământeană acest scenariu, dacă majoritatea oamenilor vor alimenta cu propria lor energie și putere personală făcute cadou, în loc să alimenteze cu energia lor propria evoluție pentru a deveni conștienți de sine.

Rugămintea – Vrei iubire, fii iubire! Vrei bucurie, fii bucurie! Vrei compasiune, fii compasiune! Vrei abundență, sparge credințele care te limitează! Vrei să poți, începe prin a CREDE că poți! Fii cel ce ai fost menit să fii! Om și co-creator al propriului Rai! Alege 5, dar D.

Inspirație și bucurie să fie!

Share on facebook
Share on twitter
Share on whatsapp
Share on telegram
Share on email
Share on linkedin
No Comments

Post A Comment

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Ți-am pregătit vești bune!

Înscrie-te la newsletter și vei primi acces instant la ”Proiect 21R”, ghidul practic de transformare a recunoștinței în abundență!

Acest site folosește cookies pentru a-ți asigura o experiență plăcută. Continuarea navigării reprezintă acordul tău. Politica Cookies.